LG Gram 17Z90Q, laptop de 17 inci cu greutate de 1,4 kg

LG Gram 17Z90Q este un laptop de 17,3 inci cu o portabilitate foarte bună. Discutăm despre o greutate de 1,4kg în condițiile în care diagonala e de laptop multimedia. De asemenea bateria poate să țină maxim 17 ore.

Laptopul are un bun Vezi prețul special de azi »preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat potrivit pentru acele persoane interesate de un laptop cu performante foarte bune și greutate mică.
În privința culorii se poate vedea că laptopul e unul gri închis, producătorul precizând că e obsidian black.

Păreri pro și contra

Modelul acesta are un procesor i7 1260P cu 12 nuclee, motiv pentru care scoate un punctaj de 17.020 la cpubenchmark. Restul avantajelor oferite de acest model ar fi după cum urmează:

  • Ecranul e unul clar de 17 inci cu panou IPS, strat anti glare și rezoluție 2560×1600 pixeli.
  • Memoria RAM e una suficientă de 16 giga, fiind vorba despre memorie tip LPDDR5. Aceasta e memorie specială pentru ultraportabile.
  • Stocarea e în cantitate de 1TB și se realizează pe SSD. La laptopurile noi se aleg Solid State Drive-uri deoarece sunt rapide, durabile și consumă puțin curent.
  • Sistemul de operare e unul preinstalat, fiind vorba despre Windows 11. În acest fel puteți să-l folosiți de la prima clipă în care-l scoateți din cutie.
  • Dispune de o multitudine de porturi utile precum wireless ax, card reader, două USB, două Thinderbolt și HDMI.
  • Ergonomia este excelentă. Nu doar că are greutate redusă, dar are și tastatură iluminată.

Ca dezavantaj aș menționa că acest model are un cost de achiziție ușor mare, dar având în vedere cele punctate mai sus consider că merită banii.

Acest laptop de la LG reprezintă ceea ce ar trebuie să fie laptopurile, adică un dispozitiv cu portabilitate și productivitate foarte bune. Dacă vă interesează un model cu ecran de 16 atunci recomand LG Gram 16Z90Q.

Te-ar mai putea interesa