LG Gram 14Z90Q, model Gram de 14 inci

Acest model LG Gram 14Z90Q vine ca o alternativă cu ecran de 14 inci la modelul de 17 (17Z90Q) sau cel de 16 (LG Gram 16Z90Q). În esență, acest model se diferențiază de restul modelelor Gram prin faptul că are o diagonală a ecranului mai mică, adică de doar 14 inci. Acest lucru influențează și greutatea care e de 1kg.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model care se prezintă bine dpdv al dotărilor. Din poză se poate vedea că e un model cu tastatură compactă și că are culoare gri închis – obsidian black.

Păreri pro și contra

Procesorul din echiparea laptopului e un i7, cantitatea de memorie Ram e 16 giga, iar stocarea e pe un SSD de 256 giga. Alte avantaje ale acestui model ar fi după cum urmează:

  • Procesorul e un i7 cu 12 nuclee, lucru care-i oferă o performanță foarte bună.
  • Ecranul e unul cu panou IPS, rezoluție 1920×1200 pixeli și strat anti-glare.
  • Memoria RAM e de 16 giga, precum în cazul tuturor modelelor Gram.
  • Sistemul de operare e preinstalat, fiind vorba despre Windows 11 varianta Home.
  • Portabilitatea e atât de bună încât bateria poate să țină și 23-24 ore.

Ca dezavantaje trebuie să țineți cont de faptul că aparatul nu are placă video cu memorie dedicate și că prețul e unul ușor cam mare.
Ar mai trebui să adaug faptul că nu are tastatură numerică, adică numpad. Dar acest lucru nu e un dezavantaj prea mare pentru majoritatea utilizatorilor.

Acest laptop e pentru acele persoane care vor un laptop cu portabilitate extremă, dar care nu vor un model de la Apple (precum Air 13).
Eu recomand modelul de față celora care sunt fideli ecosistemului Windows sau care au programe care nu funcționează pe MacOS.

Te-ar mai putea interesa