LG GMX945MC9F, side by side cu Insta View

Există side by side-uri mult mai avansate și care fac parte din segmentul de top deoarece oferă cele mai bune dotări de pe piață. LG GMX945MC9F este unul dintre aceste aparate moderne și este oferit de un brand foarte popular. Sunt câteva caracteristici care nu le veți vedea la orice model și care pot fi foarte utile. Evident că acesta vine la pachet cu cele mai bune tehnologii și nu sunt multe aparate frigorifice ca acesta. Deci dacă ar fi să-l compar cu un alt model, probabil ar fi unul tot de la LG.

Arată foarte bine pe negru iar acel panou de control din zona dozatorului mai că nici nu iasă în evidență. De acolo puteți controla temperatura și anumite funcții fără a mai deschide ușa. Această caracteristică nu este nouă și o vedem pe tot mia multe aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se adresează celor care au un buget foarte mare deoarece are un preț destul de piperat, însă nu și pentru cei care își doresc anumite caracteristici de top. Un model ceva mai simplu dar pe inox, ar fi
LG GSBV70PZTM care a apărut recent și se poate vede că face parte din cea mai recentă generație (are clasă energetică F). Sunt și side by side-uri mai simple cu dotări de bază și clasă energetică mai bună – E.

Modelul de sus care vi l-am oferit ca alternativă are numai două uși, chiar dacă pare că are patru ca cel de sus. De asemenea, consumul de energie este mai scăzut chiar dacă au aceeași clasă și volum diferit. Unele aparate frigorifice sunt mai eficiente decât altele însă cele cu vitrină au un consum puțin mai mare. Mă refer la acel Insta view, adică puteți vedea conținutul de pe ușă fără să o mai deschideți (bateți de două ori în sticlă și veți vedea conținutul).

Aparatul de gheață este ceva mai compact însă și așa nu crește spațiul de depozitare ori numărul de suporturi.

Concluzie

LG GMX945MC9F are sisteme de răcire avansate mult mai avansate și nu prea le veți vedea la alte tipuri de aparate, astfel că alimentele sunt conservate mai bine, motiv pentru care îl recomand.

Te-ar mai putea interesa