LG GBF71PZDMN, model cu SmartThinQ şi dozator de apă

LG GBF71PZDMN e un aparat modern cu clasa E de eficienţă energetică (noua clasă) şi capacitate de 337 litri. E vorba despre un model premium cu No Frost, Multi-Flow, dozator de apă şi Wi-Fi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu dispenser alternativă la acest LG care nu are dispenser.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox care face ca acesta să se integreze perfect în orice bucătărie.


Păreri pro şi contra

Combina LG GBF71PZDMN e una care vine cu o capacitate mare de 340 litri şi cu nişte dimensiuni normale de 60x68x186 lxaxî cm.
Aparatul are mânere integrate (tip pocket square), iar deschiderea uşilor e reversibilă. Acest lucru presupunând că deschiderea se poate face înspre stânga sau dreapta în funcţie de cum sunt reglate. Standard are deschidere înspre dreapta.
Scriam mai sus că vine cu SmartThinQ, acest lucru presupunând că aparatul poate fi controlat de pe un telefon inteligent. Pentru acest lucru ai nevoie şi de aplicaţie Smart ThinQ.
Aparatul are un consum energetic de 273 kWh pe an, iar dacă se întrerupe curentul există o autonomie de 16 ore.
Este echipat cu tehnologii moderne precum Multi-Flow şi No Frost. Prima presupune distribuirea aerului rece pe mai multe căi pentru răcire uniformă, iar a doua presupune răcire fără producere de gheaţă. Datorită No Frost nu trebuie să dezgheţaţi partea de frigider sau congelator.

Concluzia mea legată de acest aparat e că e pentru acele persoane care vor un aparat fiabil, economic, cu design plăcut şi care e uşor de întreţinut.
În legătură cu fiabilitatea trebuie ştiut că aparatul are granţie standard de 2 ani, iar compresorul are 10 ani deoarece e unul Digital Inverter.

Te-ar mai putea interesa