LG GBB92MCACP, model No Frost de culoare neagră

LG GBB92MCACP e o combină de generație nouă cu capacitate de 384 litri și clasa de eficiență energetică C. Spre deosebire de alte modele se evidențiază prin faptul că e de culoare neagră și că are wi-fi. Acest ultim lucru îl face un electrocasnic smart.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă foarte bine vizual și care nu consumă mult curent.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul cu mânere integrate așa încât aspectul să fie unul minim.

Păreri pro și contra

Combina LG GBB92MCACP are clasa C de eficiență energetică datorită unui consum energetic de 173 kWh pe an. Pe lângă acest consum energetic mic trebuie ținut cont și de faptul că are autonomie de funcționare fără curent de 9 ore.
E un electrocasnic echipat cu No Frost, iar din această cauză putem spune că dezghețarea e una automată pentru congelator și frigider.
Un alt lucru util e că vine cu Multiflow, adică distribuirea aerului rece pe mai multe căi așa încât alimentele să fie păstrate mai bine mai mult timp.
Scriam mai sus că e smart, iar diferite lucruri pot fi urmărite prin intermediul aplicației Smart ThinQ.
Are niște dimensiuni ceva mai mari de 60x68x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 79kg. Dimensiunile nu sunt unele exagerate, fiind vorba despre unul normale pentru un aparat de 384 litri.
La interior are o compartimentare foarte bine realizată așa încât să puteți pune cât mai multe alimente. Rafturile din frigider sunt unele din sticlă așa încât interiorul să arate mai bine și avem și un raft metalic pentru sticle. În congelator avem 3 compartimente așa cum întâlnim în majoritatea combinelor.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru persoanele care vor un aparat special ca design și care să vină cu multe dotări utile.
Dacă vă itneresează o alternativă care să arate la fel atunci vă recomand modelul RCNA406E60LZXBRN de la Beko.

Te-ar mai putea interesa