Beko RCNA406E60LZXBRN, combină clasa C cu NeoFrost

Modelul Beko RCNA406E60LZXBRN e unul cu o capacitate de 362 litri și NeoFrost. Precum modele noi (de la Samsung și alți producători) are clasa C de eficiență energetică.
Din capacitatea menționată anterior vă dați seama că are niște dimensiuni ceva mai mari, acestea fiind de 203x60x67 îxlxa cm.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine cu diverse dotări premium care fac întreținerea aparatului mai simplă.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare dark inox, adică un gri mai închis. E o culoare plăcută alternativă la modelele pe alb ori pe inox (gri).
Probabil că vedeți din imagine că are și un panou de comandă poziționat superior. De la acesta pot fi reglate diverse setări, printre care modul vacanță.

Păreri pro și contra

Principalele motive pentru care aparatul Beko RCNA406E60LZXBRN merită achiziția sunt următoarele:
Are NeoFrost Dual Cooling, adică vine cu Dual Cooling și No Frost. Primul lucru presupune curenți independenți pentru frigider și congelator (așa încât mirosurile să nu se amestece), iar al doilea înseamnă că dezghețarea e un proces automat.
Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa C cu un consum anual de 171 kWh. Acest lucru e inscripționat pe eticheta energetică alături de nivelul de zgomot de 35 decibeli.
Compresorul e unul modern de tip ProSmart Inverter. Acesta se remarcă prin faptul că are consum energetic mic, e durabil și silențios.

Verdictul meu legat de acest model ar fi că își merită banii dacă doriți ceva încăpător de la un producător premium.
Trebuie să menționez că cei care dețin Beko dețin și Arctic. Diferența dintre aceste două nume e că primul e comercializat la nivel de continent pe când al doilea doar la nivel de Balcani.

Te-ar mai putea interesa