Haier HFW7720ENMB, model No Frost de 477 litri

Modelul Haier HFW7720ENMB e unul de 477 litri pentru acele persoane care vor un aparat premium cu o multitudine de facilități utile.
De la început trebuie să scriu că e un aparat inteligent cu conectivitate wireless și bluetooth așa încât să puteți verifica aparatul prin intermediul aplicației hOn de pe telefonul mobil.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de culoare neagră care arată bine și are o fiabilitate foarte bună.

Avantaje și dezavantaje

Frigorificul de tip side by side Haier HFW7720ENMB e pentru cei pretențioși, iar în acest sens aparatul vine cu o multitudine de lucruri utile precum cele de mai jos:

  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 302 kWh pe an. În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de 14 ore.
  • Are o capacitate mare de 477 litri și o compartimentare foarte bine realizată. E vorba despre două uși și congelator cu două sertare (tip Direct Acces Drawer). În frigider avem inclusiv raft pentru sticle așa încât acestea să ocupe cât mai puțin loc.
  • Sistemul de răcire e unul Total No Frost, adică nu se formează gheață la interior. În acest fel nu va trebui să dezghețați aparatul.
  • Pe lângă No Frost are și Multiflow Column care presupune o distribuire uniformă a aerului rece la interior. Aerul nu va fi propagat direct pe alimente așa încât acestea să rămână ca proaspete mai mult timp.

Din păcate acest aparat are o greutate ceva mai mare de 100kg, chiar dacă nu are niște dimensiuni exagerate. Dimensiunile acestuia sunt de 70x68x201 lxaxî cm.
Per ansamblu acest model e pentru persoanele pretențioase care vor un aparat încăpător, cu sistem de răcire avansat și multă tehnologie utilă.
Despre Haier știm cu toții că e un producător asiatic care pune la vânzare doar aparatură premium.

Te-ar mai putea interesa