LG GBB72MCEFN, combină frigorifică neagră cu clasa energetică D

Combină frigorifică din imaginea de jos este un model pe negru, însă interiorul este complet alb. Se numește LG GBB72MCEFN și este un alt model de top de la acest brand și observ că acesta oferă doar combine frigorifice avansate. Cele mai multe aparate frigorifice sunt fie pe alb, fie sunt argintii/inox. Mai sunt și producători care oferă soluții pe mai multe culori însă prețurile nu mai sunt la fel de atractive. Modelul de jos iasă în evidență ușor în special dacă mobilierul este mai deschis la culoare. Poate că vreți o bucătărie echipată cu aparate de culoarea neagră și poate că nu aveți un brand favorit.

Trebuie să faceți o alegere bună deoarece este vorba de un aparat care îl veți folosi mulți ani. Are tehnologii moderne care nu le veți găsi pe alte aparate de la concurență. Chiar și organizarea de la interior este diferită de la un brand la altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O combină cu un volum total atât de mare are și un congelator pe măsură, iar în acest caz vorbim de o capacitate de 107 litri. Chiar și performanțele de congelare sunt impresionante – 14 kg pe zi.

Păreri pro și contra

Pentru acel volum, oferă un consum mic de energie, motiv pentru care a primit clasa energetică D. Panoul de control a rămas cel digital cu control touch, însă se află la interior pe marginea superioară, unde doar adulții pot să ajungă. Are cel mai nou compresor – Linear Cooling Inverter, care reduce fluctuațiile de temperatură oferind cele mai bune condiții de conservare. Aparatele LG beneficiază de tehnologia Door Cooling care răcește mai rapid și mai eficient conținutul. Tehnologiile Multi Air Flow și Total No Frost nu lipsesc nici de la această combină, astfel că aerul rece circulă mai bine și avem un control mai bun al umidității (fără gheață în congelator).

LG GBB72MCEFN este perfect pentru o familie, indiferent de câți membrii este vorba. Se poate compara cu unele side by side-uri, adică cu cele de dimensiuni mici. Totuși, acelea nu sunt oferite de producători de top și dotările nu pot fi la fel de bune.

Te-ar mai putea interesa