LG GBB62PZHMN, combină frigorifică argintie cu No Frost

O combină frigorifică cu un design elegant și dotări foarte bune este cea de jos și se numește LG GBB62PZHMN. Chiar dacă poate că nu ați mai avut aparate de la acest brand, acesta oferă soluții foarte bune și destul de competitive. Aspectul aparatelor diferă de la un producător la altul și poate că vă plac mai mult aparatele argintii decât cele albe pentru că își mențin culoarea. Bineînțeles, un aparat nu-l alegeți doar pentru design ci și pentru performanțele sale.

Acest model se poate lăuda că are o clasă energetică foarte bună, adică consumul de energie nu este foarte mare. Este vorba de clasa de eficiență energetică E, anterior a fost A+++. Etichetările sunt mult mai stricte și nu veți vede clase superioare la aparatele frigorifice (A și B). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Autonomia fără curent a aparatelor noi este mai generoasă și poate ajunge chiar și la 16 ore, cum este în cazul modelului de sus. Chiar dacă are două compartimente la frigider, sunt suficiente rafturi și suporturi pe ușă. Este ceva mia mare decât restul deoarece are o adâncime de 68 cm.

Păreri pro și contra

Este echipat cu tehnologie de răcire avansată – No Frost (fără gheață în congelator), panou de control touch ușor de folosit și poziționat la exterior, alarmă ușă deschisă, Smart Diagnosis, WiFi (cu SmartThinQ puteți controla temperatura de la distanță), sertar special Moist Balance Crisper, un compartiment special pentru pește numit Fresh Zone, compresor de ultimă generație – Linear Cooling Inverter, tehnologie Door Cooling+ (răcire mai rapidă și uniformă),

LG GBB62PZHMN este un aparat Smart datorită conectivității de la distanță și să nu uităm nici de restul tehnologiilor avansate care fac aparatul mai interesant. Prețul este foarte bun pentru ce oferă și chiar merită să încercați un astfel de aparat frigorific. Ca să nu ocupe foarte mult spațiu îl puteți pune pe lângă mobilier, chiar și în colțul camerei pentru că are uși reversibile. Există și un serviciu în acest sens care îl puteți alege pentru că nu este chiar atât de ușor să schimbați balamalele.

Te-ar mai putea interesa