LG GBB569MCAMB, frigorific negru de 451 litri

Modelul LG GBB569MCAMB e unul de culoare neagră și se adresează persoanelor interesate de un aparat cu capacitate de 451 litri și facilități smart. Evident că e un aparat care incorporează cele mai avansate tehnologii de răcire așa încât alimentele să rămână cât mai mult timp proaspete.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu un aspect premium. Din poza de alături se poate vedea că acest model are un design minim cu mânere aplicate și cu un ecran perfect integrat.

Păreri pro și contra

LG GBB569MCAMB e o combină frigo de dimensiuni peste medie care vine ca o alternativă la side by side-uri (precum modelul Beko). Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar acestea sunt următoarele:
– Are un sistem de răcire avansat cu No Frost MultiFlow și Door Cooling. Acestea ajută la răcire uniformă și fac ca întreținerea să nu fie necesară. Prin întreținere mă refer la dezghețare.
– Eficiența energetică e una bună pentru că are clasa E cu un consum de 282 kWh.
– Deoarece are facilități smart acest model vine posibilitatea controlării sale de pe un telefon mobil. Această facilitate poartă numele de Smart ThinQ.
– E realizat din piese de calitate, printre acestea fiind compresorul Smart Inverter garantat la 10 ani. Ar mai trebui să menționez că rafturile sunt făcute din sticlă securizată, adică foarte rezistentă.
Dezavantaje nu sunt în privința acestui model, dar trebuie să luați în considerare dimensiunile aparatului care sunt de 71x74x185 lxaxî cm. Greutatea nu e una mare deoarece e de 80 kilograme.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat în care să poată depozita o multitudine de alimente în condiții cât mai bune.
Producătorul e unul cunoscut în domeniu și apreciat pentru produsele de calitate.

Te-ar mai putea interesa