LG F4WV3S9AIDD, 4 motive pt acest model cu AI DD

LG F4WV3S9AIDD e un aparat indispensabil dintr-o gospodărie modernă, iar capacitatea de 9 kilograme vă va ajuta să spălați mai rar. Spre deosebire de alte modele acesta e unul smart așa încât funcționarea sa să poată fi urmărită de pe un telefon inteligent.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care arată bine.

Avantaje și dezavantaje

Modelul LG F4WV3S9AIDD are mai multe lucruri pozitive cu care se evidențiază, iar eu am să mă orientez pe cele mai importante 4.
1. Aparatul vine cu cea mai avansată tehnologie de spălare de la LG, adică cu AI DD. Aceasta cântărește încărcătura și detectează tipul țesăturii așa încât aparatul să optimizeze consumul de resurse și să facă mișcări specifice ale tamburului în funcție de țesătură.
2. Eficiența energetică e una superioară deoarece are clasa B cu un consum de 58 kWh la 100 spălări.
3. Are un număr mare de programe, mai exact 14. Acestea vă vor ajuta să spălați eficient diverse tipuri de țesături aflate în diverse stadii de murdărie.
4. Fiabilitatea aparatului e una ridicată întrucât e construit din componente de calitate. Spre exemplu, are motor inverter garantat la 10 ani.

Aparatul e unul smart cu tehnologie SmartThinQ, dar acest lucru e mai mult unul neutru întrucât majoritatea persoanelor nu cred că sunt pasionate de așa ceva. Tehnologia aceasta presupune posibilitatea controlării (într-o oarecare măsură) a aparatului de pe un telefon smart.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un model cu care să spele o cantitate mare de rufe și să nu consume mult curent. Se va dovedi perfect pentru o familie de 4 persoane.
Dacă vreți o alternativă atunci vă recomand un model Beko, adică B3WFU7843WB. E un model care nu consumă mult curent și e realizat din materiale reciclate.

Te-ar mai putea interesa