LG F4WV309S6E, mașină de spălat rufe de 7 kg și cu 1400 RPM

Mașina de spălat rufe de jos – LG F4WV309S6E, este un model de top, adică are performanțe și dotări superioare. Excelează și la alte capitole, motiv pentru care nu ai ce să-i reproșezi și merită recomandată. Are un design simplu și elegant pe alb, iar ușa este puțin mai mare decât la restul variantelor. Un model performant poate fi de ajuns pentru o familie numeroasă pentru că poate spălați mai des. Dacă uscarea rufelor este o provocare, atunci alegeți un uscător de rufe și ați scăpat de o grijă. La finalul programului le puteți pune în dulap sau poate chiar să le purtați.

Fiecare model are alte specificații, iar cel de jos se prezintă destul de bine, după cum am menționat și mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model cu adâncime de numai 56 cm și capacitate de încărcare mare. Totuși, performanțele mașinilor de spălat cresc cu fiecare generație și vedem modele Slim (adâncime sub 50 cm) cu specificații bune. Nivelul de zgomot în timpul spălării este de numai 53 dB, deci o puteți pune chiar și în bucătărie și nu cred că va fi deranjantă.

Păreri pro și contra

Vi se oferă un panou de control bine organizat, pe care sunt prezente 14 programe de spălare și o mulțime de funcții. Este împărțit la fel, adică avem butonul pentru programe în partea din mijloc și funcțiile în partea dreaptă. Să nu uităm de tehnologii, care fac aparatul mai eficient: Smart Diagnosis, motorul Inverter Direct Drive, Steam și AI DD. Mai precis, acum puteți diagnostica aparatul în caz că întâmpină o problemă, nivelul de zgomot în timpul spălării este mai redus datorită noului motor, reduce numărul de cute cu ajutorul aburului (scăpați de alergeni) și oferă mișcări optime pentru a obține rezultate mai bune.

LG F4WV309S6E impresionează chiar și la partea de consum, adică vorbim de o clasă energetică B. Pe an, aparatul consumă numai 143 kWh, iar consumul de apă este de 9900 litri. Sunt valori destul de mici pentru performanțele sale și merită să renunțați la vechiul aparat în favoarea unuia mai nou.

Te-ar mai putea interesa