LG F4WV309S4E, mașină de spălat rufe silențioasă

Modelul LG F4WV309S4E este unul de top și se poate vedea după designul său. Mai precis, are un panou de control bine organizat, un panou de control touch, o ușă cu diametru mare și dimensiuni reduse pentru specificațiile sale. Chiar dacă poate spăla până la 9 kg de rufe, mașina de spălat are o adâncime de numai 56 cm. Performanțele cresc cu fiecare generație și brandurile de top oferă tehnologii noi și foarte utile pe aparatele sale de top.

Aparatul acesta arată excelent die că alegeți să-l puneți în bucătărie sub blat, fie într-o debara/baie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și așa, nu poate fi un model cu adâncime mică, dar poate că nici nu vă interesează foarte mult dimensiunile sale. Specificațiile sale sunt foarte bune pentru acest buget, dar să nu neglijăm nici dotările speciale. Poate că unii utilizatori își doresc control prin intermediul telefonului, iar cea mai bună și populară tehnologie este WiFi. Consumă destul de puțină energie, motiv pentru care a primit clasa energetică A+++ (aceasta fiind cea mai bună).

Pe lângă numeroasele programe de spălare, sunt prezente și numeroase funcții care pot fi selectate ușor din partea dreaptă (prespălare, Smart Diagnosis, start/pauză, amânare cu ajutorul unui timer, centrifugare, blocare interfață).

Păreri pro și contra

Se adresează familiilor mai numeroase dar și celor care spală mult, iar prețul mi se pare a fi destul de corect. Este echipată cu tehnologie de ultimă generație numită AIDD (ajustează programele în funcție de greutatea încărcăturii, dar și tipul țesăturii). Astfel, rezultatele acestei mașini sunt mai bune și puteți alege un uscător de rufe dacă vreți ca sî purtați cămașa preferată următoarea zi. Mașina aceasta oferă tehnologie cu abur pentru a elimina majoritatea alergenilor din rufe. Cu motorul avansat Inverter Direct Drive, aparatul este ceva mai silențios decât cel vechi.

LG F4WV309S4E are funcție de adăugare articole uitate, însă adăugarea este posibilă doar la începutul programului. Unele dintre aceste dotări speciale le vedem și la alte aparate de la acest brand, deci nu trebuie neapărat să alegeți acest model.

Te-ar mai putea interesa