LG F4WV309S3E, mașină de spălat rufe cu 1400 RPM

Mașinile de spălat de la acest brand sunt ceva mai bine echipate decât restul dar și specificațiile sunt foarte bune. LG F4WV309S3E este un model care are o capacitate de stocare foarte bună și rufele vor fi destul de uscate la final. Totuși, rufele trebuie puse la uscat sau poate folosiți un uscător pentru ele, iar programele vor fi mai scurte. O mașină ca ceasta oferă un panoul de control prietenos și dotat cu numeroase funcții utile.

Costă ceva mai mult decât modelele altor branduri deoarece sunt prezente numeroase tehnologii interesante și folositoare, dar să nu neglijăm nici calitatea care este una superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat devin tot mai performante cu fiecare generație și poate peste câțiva ani vom vedea modele cu capacitate similară cu cea de sus care au design Slim (îngust). Chiar și așa, modelul este mai compact decât restul de la concurență sau variante din generații precedente. Clasa energetică A+++ este una standard pe modelele anului 2021, iar consumul anual al acestui model este de numai 238 kWh (depinde și cât de des spălați și ce programe alegeți).

Față de cele cu încărcare verticală, aceasta poate fi pusă oriunde și poate spăla foarte multe rufe (capacitatea este diferită de la program la altul). Aveți programe diversificate și care nu le vedeți pe alte mașini: plăpumi, antialergic, spălare silențioasă, spălare ușoară și altele. Se poate alege și nivelul de temperatură ori centrifugarea, iar pentru ambele sunt disponibile 5 trepte.

Păreri pro și contra

Vorbim de un aparat mare cu capacitate de încărcare maximă de 9kg, iar adâncimea sa este de numai 56 cm. Este destul de silențioasă în timpul spălării, însă și programele au diferiți parametrii. Tehnologiile sale sunt destul de multe: AIDD (îngrijire mai bună a țesăturii), Smart Diagnosis (diagnostica aparat), blocare acces copii și Add Item (adăugare/eliminare articol la începutul programului).

LG F4WV309S3E oferă ceva mai multe caracteristici speciale și le-am enumerat anterior pe cele mai importante. Programele sunt numeroase și nu aș putea spune că-i lipsește vreunul, are chiar și un program de îngrijire cu aburi pentru articolele bebelușului.

Te-ar mai putea interesa