Arctic AB91223XLAB, mașină de spălat rufe de 9 kg

Mașina de spălat rufe din imagine are performanțe impresionante dar și un design modern. Arctic AB91223XLAB este acel model și poate spăla până la 9 kg de rufe. Sunt puține modele care sunt disponibile pe antracit și doar unii producători oferă mașini pe alte culori. Cele mai multe mașini de spălat rufe sunt albe și poate că pe unii utilizatori nu-i deranjează aspectul. Culoarea devine importantă atunci când mai aveți alte aparate în bucătărie pe antracit sau chiar negre.

Aici avem o mașină de spălat avansată care are și dimensiuni ceva mai mari, adică vedem o adâncime de 64 cm. Recomand să o puneți sub blatul din bucătărie, mobilierul având o adâncime suficient de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat se adresează familiilor numeroase de până la 7 membrii, însă capacitatea de 9 kg este cea maximă și anumite programe suportă o capacitate mult mai mică. Panoul de control este atât mecanic cât și digital, adică este prezent acel buton rotativ pentru programe și în dreapta avem panoul digital pentru funcții. Multe branduri au optat pentru acest tip de panou de control, însă pot fi mici diferențe. O astfel de mașină are un consum anual de numai 195 kWh și poate că nici nu o veți folosi chiar zilnic.

Păreri pro și contra

Oferă funcții și programe care le puteți alege în funcție de de rufele introduse. Acestea sunt numeroase și veți obține rezultatele mult dorite, iar informații mai multe despre acestea le veți găsi în manual. Îmi place că oferă posibilitatea adăugării de rufe uitate la începutul programului (Add-In), iar această caracteristică va ajunge pe mai multe modele. Amânarea pornirii programului se poate seta când nu vreți ca rufele să stea prea mult timp în aparat și se poate seta o perioadă destul de mare (până la 24 ore). Încărcarea este ușoară pentru că are un hublou de 34 cm și ușa se deschide spre stânga.

Arctic AB91223XLAB are funcție automată de detectare automată a cantității de rufe, astfel că programul se va ajusta în funcție de conținut pentru a vă oferi rezultate bune și un consum potrivit de resurse.

Te-ar mai putea interesa