LG F4DV910H2EA, mașină de spălat rufe mare cu uscător

După cum bine știți există mașini de spălat rufe care au și uscător incorporat, însă în multe cazuri, performanțele uscătorului nu sunt cele mai grozave. Adică nu uscă foarte mult în comparație cu capacitate de spălare. Ei bine există și excepții, iar LG F4DV910H2EA e una dintre ele. Această mașină poate spăla până la 10.5 kg de rufe, iar un program complet spălare+uscare suportă cel mult 7 kg. Deci nu vorbim de orice model, plus că nici dimensiunile nu au avut de suferit deoarece are o adâncime de numai 56 cm.

Costă mult pentru că ține locul a două aparate și chiar dacă are clasă energetică E, lucrurile stau mult diferit dacă alegem doar să spălăm – Clasa A (53 kWh la 100 de spălări). . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Acest brand nu poate dezamăgi și vedem la fiecare generație un plus de performanță, dar și dotări ceva mai noi. Ținând cont că înlocuiește două aparate diferite, nu putem să-i reproșăm că are un preț prea mare, însă nu vorbim de cea mai eficientă soluție (uscătorul clasic vine cu pompă de căldură).

Ca oricare alt aparat mare și acesta consumă în funcție de cum îl folosim, adică ce programe și funcții alegem. Se poate observa un panou de control mai sofisticat la această mașină, dar nu este greu de folosit dacă vă rezumați strict la anumite funcții, iar programele se aleg ușor cu acel buton rotativ. Evident că nu puteți avea toate informații pe panoul de control, ci le găsiți în manualul său sau poate că alegeți să controlați mașina prin WiFi.

Nu este acel gen de model care este foarte popular datorită prețului piperat, însă nu veți avea ce să-i reproșați la nici un capitol.

Concluzie

LG F4DV910H2EA este o mașină de spălat mai avansată și dacă nu vă permite bugetul și nici nu aveți nevoie de neapărat de uscare, atunci alegeți un model care nu are uscător. Aceeași clasă energetică este prezentă și pe modelul de la concurență Beko B5WFT89415WW. Uscătorul îl puteți achiziționa și ulterior și pentru a câștiga spațiu, unii utilizatori aleg kituri de suprapunere universale sau chiar oferite de producători.

Te-ar mai putea interesa