Beko B5WFT89415WW, mașină de spălat rufe Clasa A

Se știe că noua generație de mașini de spălat rufe este mult mai eficientă și trebuie să fie deoarece a apărut noua etichetare (energetică) care este mult mai strictă. Beko B5WFT89415WW se laudă că are o clasă energetică foarte bună – A, poate chiar cea mai bună de pe piață pentru acest segment. Plus că nu costă atât de mult pentru ce oferă și poate spăla o cantitate foarte mare de rufe, iar spațiul ocupat nu este mai mare decât în cazul vechiului model. Adică adâncimea mașinii este de 58 cm și poate fi pusă cam oriunde sau poate vreți să înlocuiți vechiul model.

Merită să alegeți o soluție cât mai eficientă în special dacă vă doriți un consum lunar de energie sub 100 de kW, iar pentru a atinge această țintă, trebuie să vă gândiți și la restul aparatelor care le folosii des (frigorifice). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mai mult decât alte mașini de spălat, însă prețul este destul de justificat și de numeroasele dotări care îmbunătățesc anumite programe sau pur și simplu, fac aparatul mai funcțional. Nu le voi enumera pentru că unele dintre ele au fost prezente și pe alte modele care sunt pe piață de ceva timp. Totuși, am o veste bună pentru cei pasionați de funcții Smart, adică acum puteți controla aparatul de la distanță (ca și Candy Smart Pro CSOW 4855TWE/1-S) și puteți controla vocal anumite funcții cu ajutorul unui asistent vocal (dacă aveți în încăpere un astfel de aparat).

Performanțele de spălare sunt foarte bune și nu sunt multe mașini care ar putea oferi o capacitate mai mare în același preț.

Mașina are un design modern și combinația de alb cu negru va evidenția mai bine ușa dar și panoul de control, iar conturul argintiu al ușii îi va da un plus de eleganță. Nu este nimic complicat la acel panou de control, pictogramele sunt mari și interfața este una touch.

Concluzie

Beko B5WFT89415WW oferă rezultate mai bune (cu mai puține cute), a fost folosită o cuvă din pet-uri reciclate, articolele uitate pot fi adăugate și după începerea programului, consumă puține resurse etc.

Te-ar mai putea interesa