LG F4DV709S2TE, mașină de spălat rufe argintie

LG F4DV709S2TE este un model destul de interesant care vine pe o culoare destul de plăcută – argintiu. Poate fi un ajutor acasă deoarece oferă și uscător incorporat, dar și alte dotări folositoare. Generațiile noi sunt net superioare, plus că vorbim de un brand de top cu experiență îndelungată. Evident că oferă performanțe conforme bugetului, plus caracteristici speciale mai numeroase. Pe aceată mașină vedem cel mai eficient motor de pe piață – AI Direct Drive, care este mult diferit de ce vedem pe piață.

Alternative pot fi două aparate diferite, adică mașină de spălat și uscător (un uscător cu pompă interesant este Beko B5T89243W), doar că prețul este mai atractiv în cazul acestei mașini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Încărcarea sa e una de tip frontală și se poate observa din imagine. Există mașini care arată similar, doar că nu oferă acel uscător de 6 kg (spălați și uscați o cantitate maximă). E dotată cu un afișaj LED pe care se pot vedea unele setări presetate sau alese de voi. Ca și specificații tehnice are centrifugare de 1400 RPM, capacitate de încărcare 9/6 kg și clasa A/E. Evident că are un consum mai mare cu opțiune de uscare, însă dacă alegem doar să spălăm, atunci consumul este nesemnificativ (50 kWh la 100 spălări).

Prezintă un număr ridicat de programe (14), dar și de funcții le care le alegeți în funcție de rufe sau situație. Dimensiunile sale sunt chiar reduse ținând cont de ce oferă și ce performanțe are – adâncime de 56,5 cm. Restul dimensiunilor rămâne neschimbate pentru că vorbim de aparate realizate în scop casnic.

Concluzie

Face parte dintr-o serie care oferă specificații peste medie, un design modern, control prin WiFi (ThinQ), consum foarte redus (cea mai bună clasă energetică), multe programe de spălat, panou de control interesant și TurboWash.

LG F4DV709S2TE reprezintă doar o recomandare iar voi puteți opta chiar pentru o mașină de spălat rufe simplă, poate chiar albă dacă nu vă interesează foarte mult finisajul. Depinde și unde vreți să o puneți pentru că dimensiunile cresc atunci vă doriți eficiență energetică și performanțe pe măsură.

Te-ar mai putea interesa