Beko B5T89243W, uscător cu pompă de căldură

Modelul Beko B5T89243W e un uscător pentru acele persoane interesate în usca o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse. Scriu acest lucru deoarece are capacitate de 9 kilograme, iar eficiența energetică e A+++.
Acest scurt articol are rol de a vă sublinia principalele atuuri ale acestui model așa încât să faceți o achiziție în cunoștință de cauză.

Referitor la cost trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium ca aspect și utilizare. Nu știu dacă se vede din imagine, dar e un model realizat din materiale reciclate, lucru precizat prin inscripția Recycled de pe panou aparatului.

Păreri pro și contra

Uscătorul de rufe Beko B5T89243W e unul de la un producător de top, iar acest lucru se vede prin construcția aparatului și faptul că e oferită o garanție standard de 5 ani. Legat de garanție ar trebui să scriu că pentru a beneficia de cei 5 ani trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
Principalele atuuri ale acestui model sunt după cum urmează:

  • Vine cu caracteristica smart numită HomeWhiz care presupune controlarea aparatului de pe un telefon mobil.
  • Motorul integrat e unul ProSmart Inverter care se evidențiază prin durabilitate, eficiență și nivel scăzut de zgomot.
  • Are senzori de temperatură și umiditate, lucru numit Optisense. Acest lucru presupune economisire de resurse și protejarea țesăturilor.
  • Venind cu pompă de căldură înseamnă că se economisește energie deoarece aerul cald e conservat și recirculat.

Recomand modelul acesta celora interesați de un aparat care să usuce bine și să se comporte ireproșabil atunci când vine de uscarea eficientă a rufelor. Datorită Optisense acest aparat va avea grijă să nu usuce prea mult hainele și în acest fel acestea nu se vor deteriora.

Te-ar mai putea interesa