LG F2WV5S8S1E, model slim clasa C

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat rufe pentru 4-5 persoane atunci vă recomand modelul LG F2WV5S8S1E. Spre deosebire de alte modele, acesta are dimensiuni compacte, consum mic de resurse și facilități smart.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine și dpdv vizual. Din imaginea de alături observați stilul clasic LG și faptul că are un panou de comandă minim.

LG F2WV5S8S1E review

Mașina vine cu niște facilități care trebuie subliniate, iar acestea sunt AI DD, TurboWash, Steam și capacitatea mare de încărcare. Primul lucru, adică AI DD, înseamnă că aparatul detectează cantitatea și tipul țesăturii pentru a face economie de resurse și a adapta spălarea în funcție de țesătură.
E un aparat slim întrucât adâncimea sa e de 55 centimetri, în condițiile în care capacitatea e de 8,5 kilograme.
Durabilitatea e unul dintre punctele forte ale acestui model întrucât aparatul are ușă din sticlă securizată și tambur din inox. Ar mai trebui adăugat că motorul e unul inverter care beneficiază de o garanție de 10 ani.

Pro

  • Are eficiență energetică C cu un consum energetic de 64 kWh.
  • E smart, având ThinQ. Acest lucru presupune urmărirea activității aparatului de pe un telefon mobil și descărcarea unor programe personalizate de pe telefon.
  • Are program de 59 minute numit TurboWash care e pentru încărcătură de maxim 4 kilograme și are temperatură de 40-60 grade.
  • Programul rapid de 14 minute e disponibil și se adresează unei încărcături maxime de 2 kilograme.

Contra

  • Costul de achiziție e unul ușor mare datorat capacității mari și că e smart.

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un aparat ușor de folosit și care să spele rufele extrem de bine. În ziua de azi când resursele sunt tot mai scumpe e bine să alegem aparate care să fie cât mai eficiente energetic precum acesta.
Ca alternativă aș putea recomanda modelul AEG L7FEC41PS dacă vreți ceva mai mare, adică cu o capacitate de spălare superioară.

Te-ar mai putea interesa