AEG L7FEC41PS, mașină clasa A

AEG L7FEC41PS e o mașină de spălat rufe pentru o familie numeroasă întrucât are o capacitate de încărcare de 10 kilograme.
În ciuda faptului că poate spăla pentru 4-5 nemembri, acest model are clasa A de eficiență energetică. Acest lucru se traduce printr-un consum de 51 kWh la 100 spălări.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.

AEG L7FEC41PS review

Aparatul face parte din seria 7000 și e un model pentru acele persoane care doresc ceva premium. Cred că ar trebuie să precizez că motorul e unul inverter garantat 10 ani, iar aparatul are garanție 5 ani dacă-l înregistrați pe site-ul producătorului.
Precum orice model premium și acesta are niște facilități de care trebuie ținut cont. Cele mai importunate sunt ProSteam și ProSense. Primul lucru presupune că sunt reduse cutele, iar al doilea că aparatul detectează cantitatea pentru a reduce consumul de resurse.

Un program care o să-l folosiți frecvent e cel MyMix și durează o oră și 9 minute (69 minute). Acesta se adresează unei încărcături până în 5 kilograme și temperatura de spălare e la 30 grade.

Pro

  • Are detectare automată a cantității pentru a face economii de resurse
  • Clasa de eficiență energetică e A cu un consum de 51 kWh la 100 spălări.
  • Motorul integrat e unul de tip Inverter cu eficiență și durabilitate ridicată.

Contra

  • Nu are funcție de uscare, dar vă puteți orienta înspre un uscător dedicat.
  • Costul de achiziție e ușor crescut.

Concluzie

Per ansamblu mașina AEG L7FEC41PS se va dovedi mai mult decât suficientă pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcțional și econom.
Producătorul AEG e unul german, iar acum aparține de Electrolux. Acesta din urmă fiind unul de top la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa