LG F2WV3S7AIDD review

Pentru persoanele care vor să spele rufe pentru 3-4 membri recomand mașina LG F2WV3S7AIDD. Putem scrie că acest model e fratele mai mic al LG F2WV5S8S1E care are o capacitate de 8,5 kg. Modelul de față are capacitate de 7 kilograme și eficiență energetică D.

Dacă vă interesează costul acestui aparat atunci trebuie știut că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător de renume.

LG F2WV3S7AIDD review

Precum la alte modele de la LG și acesta are AI DD, adică o tehnologie care presupune că aparatul detectează încărcătura și tipul țesăturii. Acestea se fac cu scopul de a economisi resurse și de a proteja țesătura.
Vine cu un program de spălare zilnic care ține 59 minute, acesta fiind numit Turbo Wash. Ca mențiune e faptul că e recomandat să spălați o cantitate de circa 4kg cu acest program.
Iar dacă aveți ceva de spălat rapid atunci se poate utiliza programul rapid de 14 minute. Și aici fac mențiunea că e pentru o cantitate de 2 kilograme.

Pro

  • E realizat din componente durabile precum ușă din sticlă securizată, tambur din inox și motor inverter.
  • Consumul energetic e unul scăzut de 69 kWh la 100 cicluri de spălare.
  • E un aparat compact cu dimensiuni de 48x60x85 axlxî cm.
  • Are facilitate care detectează cantitatea.

Contra

  • Caracteristica smart se rezumă la Smart Diagnosis.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect pentru persoanele interesate de ceva funcțional, economic și compact. Raportul dintre preț și dotări e unul bun.
Ar mai trebui să scriu că aparatul e pentru acele persoane care au un buget ușor peste medie întrucât face parte din gama premium.

Te-ar mai putea interesa