LG F4DV710S2SE, mașină de spălat rufe cu uscător de 10/7 kg

Mașina de spălat rufe din imagine este modelul LG F4DV710S2SE care are uscător incorporat. Are performanțe destul de ridicate pentru cât costă, adică vorbim de o capacitate de spălare de 10.5 kg și de una de uscare de 7 kg. Adică puteți spăla și usca o cantitate maximă 7 kg, iar cele mai multe uscătoare au performanțe similare. De multe ori spuneam că acest tip de mașină înlocuiește două modele, însă în acest caz chiar că reprezintă o alegere inspirată în special dacă nu aveți mult loc în locuință. Puteți face niște calcule cam cât ați fi dat pe două aparate diferite.

Bineînțeles, uscare nu se face cu cele mai avansate tehnologii, dar este satisfăcătoare. Totuși, oferă rezultate foarte bune, iar mulți clienți sunt satisfăcuți de opțiune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un panou de control destul de plăcut, însă cam tot aparatul arată foarte bine și puteți alege să-l controlați prin WiFi (aplicație instalată pe mobil). Programele de uscare sunt mai puține decât cele de spălare: Eco, Eco Hybrid, Călcat, temperatură scăzută și Dulap (normal).

Păreri pro și contra

Multe modele de la acest brand oferă dotări de top, motiv pentru care prețurile nu sunt atât de mici. Tehnologiile AI DD, 6 Motion și Steam sunt foarte importante deoarece îmbunătățesc rezultatele și îngrijesc mai bine țesăturile. Este un model destul de compact, adică are o adâncime de 56 cm și nu neglijăm nici performanțele de spălare – 10,5 kg. Este echipat cu cele mai noi tehnologii și se poate lăuda cu cea mai bună eficiență energetică – Clasa A. Sunt foarte puține mașini care au un consum atât de redus – 53 kWh la 100 cicluri (doar spălare). Bineînțeles, consumul aparatului crește cu opțiunea de uscare la 391 kWh la 100 de cicluri, de aceea are clasa energetică – E.

LG F4DV710S2SE se adresează celor care spală des și au mai avut un model de la acest brand sau de la unul la fel de apreciat. Nu oricine și-o permite și nu veți regreta alegerea pentru că nu prea sunt variante mai bune. Dacă ar fi să luați două aparate separate, cred că ați cheltui mai mult. Sunt modele care nu au uscător și au prețuri apropiate de modelul mai sus prezentat.

Te-ar mai putea interesa