LG F2DV5S7N0E, mașină de spălat rufe Slim

De ceva timp mașinile de spălat Slim nu mai au adâncime de 40-45 cm, deoarece se ține cont și de performanțele sale. Modelul prezentat jos are și uscător integrat care va fi de folos pentru cei cu o locuință mică sau poate vreți să economisiți niște bani. LG F2DV5S7N0E este modelul prezentat și este destul de apreciat de utilizatori pentru că nu sunt multe care se compară cu acesta. Bineînțeles, uscare rufelor se face prin condensare și rezultatele sunt mulțumitoare. La toate aceste mașini, uscarea suportă o cantitate inferioară de rufe (5 kg la modelul prezentat).

Deci puteți spăla și usca până la 5 kg de rufe și rufele pot fi puse înapoi în dulap. Calitatea și fiabilitatea sunt garantate de brand, iar designul este unul modern ca la multe alte modele de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare pentru că este o mașină de spălat standard, însă are mai multe dotări decât una clasică. Poate fi pusă în bucătărie sub blat destul de ușor și mobilierul nu trebuie să aibă o adâncime mare. Poate spăla până la 7 kg de rufe și stoarce decent, astfel că uscare nu va fi o provocare pentru mașină. Puteți să spălați doar rufele și atunci puteți încărca mai multe rufe în aparat.

Păreri pro și contra

Este vorba de un model 2 în 1 care îl puteți pune oriunde datorită adâncimii sale – 47.5 cm. Are programe numeroase și nu putem spune că-i lipsește ceva, aveți chiar și control prin WiFi. Trebuie doar să instalați aplicația LG ThinQ pe telefon și puteți controla aparatul de la distanță sau doar să-l monitorizați. Diagnosticarea aparatului se poate face la fel cu ajutorul caracteristicii Smart Diagnosis. Sunt numeroase tehnologii care fac aparatul mai deosebit: AI DD (mișcări optime în funcție de tipul țesăturii), spălare rapidă cu TurboWah 2.0, cute mai puține cu ajutorul aburului, elimină alergenii tot cu ajutorul aburului, motor avansat Inverter Direct Drive.

LG F2DV5S7N0E are o clasă energetică bună – D, iar la partea de uscare vedem un consum ușor mai ridicat – clasa E. Anul trecut am văzut multe aparate cu clase energetice A+++, însă erau diferențe semnificative între ele. Oricum, modelul de sus este unul foarte reușit și nu trebuie să exceleze la toate capitolele.

Te-ar mai putea interesa