Hotpoint NM11744WWAEUN, mașină de spălat rufe cu Steam Refresh și Steam Hygiene

Mașina de spălat rufe din imagine este un model Hotpoint NM11744WWAEUN care are o capacitate de 8 kg, centrifugare de 1400 RPM și clasă energetică nouă – C. Designul este unul modern și vedem un finisaj complet alb și un afișaj digital pe negru. Are dotări decente și și chiar un număr generos de programe de spălare, pentru a obține cele mai bune rezultate indiferent de țesătură, cantitate ori grad de murdărie. Nu intră în categoria modelelor compacte, adică nu are o adâncime de circa 45 cm.

Raportul pre/performanță este bun și să nu neglijăm faptul că este vorba de un brand cu experiență care este prezent pe piață de mulți ani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O astfel de mașină de spălat rufe este satisfăcătoare pentru mulți utilizatori și este mult mai bine echipată decât una clasică. Poate fi pusă sub blatul din bucătărie unde nu va ocupa mult spațiu și nici nu va deranja, că doar nu trebuie să neglijăm faptul că are o lățime de 61 cm. Panoul de control al acestui nu este cu mult mai diferit decât cel de la alte modele, însă pentru informații suplimentare puteți consulta manualul său.

Păreri pro și contra

Poate spăla până la 7 kg de rufe, timpul de uscare al rufelor scade datorită centrifugării mari, are un motor eficient și silențios numit Inverter, clasa energetică nouă este C. Vorbim de un consum mic de numai 58 kWh la 100 de cicluri. Față de alte mașini, aceasta vine cu sistemul Active Care care poate fi găsit în partea dreaptă a panoului de control. Acesta poate fi ales pentru o îngrijire mai bună a rufelor folosindu-se de mai multe cicluri de spălare, adică când este un grad de murdărie mai mare.

Să nu uităm că Hotpoint NM11744WWAEUN vine cu tehnologie Steam Pack (Steam Refresh și Steam Hygiene) pentru îndepărtarea bacteriilor și împrospătarea rufelor. Pot fi adăugate rufe uitate însă numai când apare simbolul pe panoul de control. Se poate reduce semnificativ timpul de spălare cu opțiunea rapid și este foarte utilă atunci când spălăm rufe puțin murdare.

Te-ar mai putea interesa