LG F0J5NY3W, mașină de spălat bună cu adâncime de 45 cm.

Mașinile de spălat rufe de la LG sunt destul de competitive deoarece oferă tehnologii de ultimă generație. LG F0J5NY3W este un exemplu foarte bun și pentru acel buget, oferă o capacitate de spălare de 6 kg, capacitate de centrifugare de 1000 RPM și eficiență energetică A+++. Bineînțeles, aceste specificații sunt corecte că doar este un model foarte compact și performanțele pot crește pe variante cu adâncime mai mare de 50 cm (în același preț).

Designul este unul destul de plăcut și am mai văzut și alte modele similare de la acest producător, dar nu cred că acest aspect este atât de important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiind un model cu încărcare frontală, puteți să-l montați sub blat în bucătărie dar și în dressing lângă uscător. Dacă nu aveți încă un uscător de rufe, puteți alege unul dacă nu aveți timp sau loc pentru uscare rufelor. Mă refer la uscătoarele cu pompă de căldură care sunt foarte eficiente, dar consumul este ceva mai mare decât cel al unei mașini de spălat. Dacă tot discutăm de consum, modelul din imagine are un consum anual de numai 146 kWh.

Păreri pro și contra

Vedem un număr suficient de mare de programe de spălare, un panou de control ușor de folosit, îngrijire cu abur a rufelor bebelușului, funcție adăugare articole (la începutul programului), spălare cu tehnologie 6 Motion DD, control prin NFC (e necesar un telefon compatibil), diagnosticare rapidă cu Smart Diagnosis, un nivel mult mai scăzut de vibrații și zgomot datorită noului motor de tip Direct Drive care nu este prezent la mașinile altor producători. Funcțiile sale sunt numeroase și devin utile ori de câte ori folosiți aparatul (amânare pornire, repornire automată, diverse indicatoare etc).

Eficiența energetică este foarte importantă la noile aparate și cele mai multe au clasa A+++. LG F0J5NY3W nu este o mașină de spălat clasică ci una care oferă numeroase caracteristic speciale, dar care pot fi și motive în plus să o alegeți. Vorbim de un producător de încredere care oferă numeroase soluții fiabile, iar dacă mașina de sus nu vă este de ajuns, alegeți una care oferă performanțe mult mai mari.

Te-ar mai putea interesa