Bosch WAU24T60BY, maşină 9 kg cu clasa A3+

Bosch WAU24T60BY este o maşină de spălat rufe din seria 6 echipată cu un motor de tip EcoSilence Drive. Având o capacitate de spălare de 9kg se adresează unei familii formate din undeva la 4 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani priim un aparat modern care arată bine şi vine de la un producător cu reputaţie.


Păreri pro şi contra

Ceva caracteristic motorului tip EcoSilence Drive e faptul e durabil (are garanţie 10), eficient energetic şi deloc gălăgios.
Maşina Bosch WAU24T60BY nu e una smart (controlabilă de pe smartphone ori de la distanţă prin Internet), fiind echipată doar cu funcţii utile.
Printre multiplele programe are şi program rapid de 30 minute numit „Super Quick 30” care presupune că realizează o reîmprospătare a articolelor uşor murdare.
Dacă maşina a început să spele, dar v-aţi amintit că aţi uitat nişte haine atunci se poate utiliza funcţia reîncărcare (reload).
Nu este un model slim, dimensiunile acestuia fiind de 59x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 69kg.
Consumul energetic anual e de 152 kWh cu un consum în program standard de 1kWh. Datorită acestor valori aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Întreţinerea nu e un proces complicat, în acest sens existând funcţia Drum Clean care ne va aminti să utilizăm programul special de curăţare atunci când se spală de 20 ori la temperaturi sub 40 grade.
Maşina este echipată cu SpeedPerfect, adică cu o funcţie despre care putem spune că e una care reduce timpul de spălare cu până la 65 procente. Funcţia menţionată anterior este compatibilă cu majoritatea programelor. Producătorul ne oferă şi un exemplu de economie în sensul că se pot spăla 4kg în 41 minute.
Aparatul are ceva similar Fuzzy Logic (detectare automată a cantităţii). În cazul modelului de faţă e vorba despre ActiveWater Plus care presupune existenţa unor senzori care reglează consumul de apă în funcţie de tipul ţesăturii şi cantitatea de rufe.

Despre brandul Bosch ar trebui menţionat că e unul german care are produse premium la preţuri accesibile.

Te-ar mai putea interesa