LG 43UP76903LE, televizor Smart 4K alb

Un televizor ca LG 43UP76903LE poate fi pus într-o cameră mai mică deoarece nu ocupă spațiu și poate că nu aveți nevoie de mai mult. Nu aș pune un așa televizor în sufragerie, ci mai degrabă unul de peste 100 cm deoarece vine cu caracteristici tehnice mai bune. Un televizor alb poate fi pus într-o cameră luminoasă și se poate asorta cu multe, pe când un televizor negru nu va ieși prea mult în evidență. Dacă vă plac filmele, se poate conecta un media player extern, un cablu HDMI la un laptop/PC ori alegeți Netflix.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul un buget puțin mai mare și nu văd de ce ați alege alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un ecran de 108 cm care e suficient de mare chiar dacă din poze pare mic. Sonorizarea oferită nu se compară cu cea a unui sistem audio deoarece e vorba de boxe incorporate, totuși, pentru o cameră mică e de ajuns. De aceea recomand un soundbar sau sistem audio clasic pentru cei pasionați de muzică și nu numai.

Ca oricare alt Smart TV și acesta are WiFi integrat și nici nu am mai văzut televizoare cu wireless ready (aveai nevoie de adaptor). Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un router wireless pentru a vă conecta la internet sau de un cablu de rețea dacă se află în afara zone de emitere.

Accesoriile incluse sunt cele care le găsiți la oricare alt televizor. Dotările speciale sunt numeroase: comenzi vocale cu ajutorul asistentului vocal inteligent, Active HDR, 4K Upscaler, AI Brightness Control
Screen Mirroring, Clear Voice III, AI Sound, AI Acoustic Tuning, Bluetooth Surround Ready etc.

Plusuri: arată foarte bine, oferă specificații interesante, preț atractiv și ușor de instalat.
Minusuri: nu are sistem de operare avansat.

LG 43UP76903LE impresionează prin specificațiile tehnice oferite dar e loc de mai bine, în special pe partea software. Nu sunt multe branduri care mai oferă televizoare albe și atractive. Majoritatea brandurilor cunoscute oferă doar televizoare pe negru și prețurile nu prea sunt influențate de culoare, ci mai degrabă de materialele folosite.

Te-ar mai putea interesa