LG 32LM6380PLC, televizor Smart pe alb

Televizorul LG 32LM6380PLC este unul dintre cele mai bune modele în acest buget, dar mai sunt și alte branduri care oferă televizoare accesibile. Acesta e cel mai mic din serie iar caracteristicile tehnice sunt aceleași, sigura diferență e culoarea (alb sau negru). Bineînțeles, prețul nu poate fi același și este dictat de cerere (pe negru fiind mai scump). Are un procesor foarte bun – Quad Core, care este necesar deoarece are WebOS. Prețul televizoarelor 4K a scăzut însă tehnologiile fac diferența, iar modele HD și Full HD tind să fie tot mai puține.

Alternativele pot fi multe alte televizoare până în acest buget, dar nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Calitatea audio e satisfăcătoare dar aceasta depinde și de conținutul ales, iar același lucru pot spune și despre calitatea video. Nu are nevoie de prea multe tehnologii pentru a vă bucura de o experiență pe măsură.

Se poate utiliza media playerul integrat cu interfață USB pentru a reda diverse doar că nu are suport media prea avansat. Ca și multe alte televizoare Smart și acesta are conectivitate LAN, dar și tehnologie wireless. Deci pentru acelea e nevoie de un router wireless dar nu vă oprește nimeni să folosiți un cablu de rețea.

Are numeroase caracteristici speciale, doar că acestea sunt prezente și pe variantele non-Smart. Nu le voi enumera deoarece le știți deja de la alte modele. Sunt numeroase modele oferite de acest brand și o mare pentru dintre ele oferă funcții Smart, doar că nu e vorba de un sistem de operare, iar interfața e destul de simplă.

Plusuri: are aplicații numeroase, preț foarte bun, ecran FullHD, poate fi montat pe perete.
Minusuri: nu prea sunt.

LG 32LM6380PLC nu oferă un sistem audio foarte performant (10W) iar dacă vă doriți cu adevărat un sunet mai puternic, atunci alegeți niște boxe ori un soundbar. Se pot folosi numeroase periferice pentru că are bluetooth sau chiar să conectați laptopul la acest televizor dacă aveți HDMI. Soundbarul e ideal datorită spațiului ocupat și arată foarte bine dacă-l puneți în fața televizorului.

Te-ar mai putea interesa