Horizon HL7590U, televizor cu Android

Horizon HL7590U este un televizor cu diagonală variabilă (în funcție de model), rezoluție 4K și sistem de operare Android. Se adresează celora interesați de un model care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse. Având diagonala cuprinsă între 108 și 146 centimetri e perfect pentru un mic cinema acasă, iar dacă ocupă prea mult spațiu atunci îl poți pune pe un perete (compatibil Vesa 100×100/200×200). O să arate precum un tablou pentru că are o ramă subțire, iar culoarea este elegantă – negru.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu care poți viziona conținut din orice sursă fără vreo problemă ori sacadări.

 

Specificații prin care se diferențiază acest model ar fi ecranul generos, rezoluția 3840×2160 pixeli, unghiurile de vizibilitate generoase, softul extensibil (cu aplicații și jocuri) și multe altele pe care am să le prezint în rândurile ce urmează. Dacă îți va fi greu să controlezi acest aparat de la telecomandă atunci se poate folosi un mouse sau o tastatură specială care pot fi conectate prin bluetooth. Sunt multe astfel de tastaturi și accesorii Smart TV, iar voi alegeți cam ce aveți nevoie.

Aparatul poate fi utilizat pentru vizionarea de posturi la calitate HD întrucât are integrat tuner digital triplu tip DVB-C/T2/S2. Partea Smart a televizorului este ok, dar este loc de mai bine. Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandând să se facă fără fir prin wi-fi-ul integrat.
Sunetul e și el unul superior cu o putere de 2x10W și cu DTS HD (adică sunetul din fișiere *.mkv se va auzi). Pentru cei mai pretențioși recomand un sistem audio dedicat întrucât două difuzoare e prea puțin.

Pentru achiziția acestui model Horizon HL7590U ar fi că arată bine, costul nu prea mare, că vine cu cel mai răspândit soft pentru gadgeturi (Android), că are ecran 4K, multitudinea de porturi și wi-fi-ul integrat.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Are un stativ de masă ca și la televizoarele de top și cred că arată bine pe o măsură, nu este nevoie neapărat de un suport de perete.

Te-ar mai putea interesa