Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5, laptop cu display UHD

Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 are unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață adică este vorba de un IPS cu touch și rezoluție UHD sau 4K. Astfel detaliile vor fi mult mai evidente și nu mai trebuie să mai măriți fiecare dată imaginea. Serile Yoga Slim oferă soluții ultraportabile și foarte performante, Adică vedem cea mai nouă procesori Intel Core i7, suficientă memorie și SSD M.2 foarte mare. Fiind un laptop de 14 inch, tastatura este ceva mai mică ( a fost eliminat numpad-ul) dar a rămas plăcută la utilizare.

Ca oricare alt laptop business și acesta vine cu Windows 10 preinstalat, de aceea prețul este ceva mai mare dar nu se vede la un buget atât de generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestor laptopuri diferă de cea a laptopurilor de gaming, deoarece ne interesează foarte mult autonomia baterie dar și temperaturi de funcționare mai joase. Astfel că procesorul Core i7 de pe acesta are doar patru nuclee, dar nici nu aveți nevoie de mai multe. Sunt puține aplicații care necesită procesoare cu atât de multe nuclee, iar pentru multitasking aveți nevoie doar de suficientă memorie.

Pe acesta memoria este puțin mai diferită, adică are un consum mai mic de energie și nu este pusă pe orice laptop, datorită prețului. Dotările sunt foarte bună, că doar vorbim de o generație nouă și de o serie de top. Oferă ceva mi multe porturi cu tehnologie Thunderbolt (3), pentru conectarea diverselor periferice sau adaptoare. Porturile acestea au un simbol, dar nu aveți cum să le greșiți deoarece nu sunt porturi USB simple.

Concluzie

Fiecare brand oferă un astfel de laptop și se adresează celor care nu stabilesc un buget, ci doar vor un upgrade bun. Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 se laudă că are o baterie destul de mare cu o autonomie conformă, suficientă memorie, suficient spațiu, totul pornește și se copiază rapid, portabilitate superioară (1.2 kg). Un ultraportabil excelează la mai toate capitolele și de aceea prețurile sunt atât de piperate, iar un Huawei Matebook 14s ar fi o opțiune ceva mai atractivă (ca preț) și diferă.

Te-ar mai putea interesa