Huawei Matebook 14s, păreri ultraportabil cu i5

Dacă sunteți interesați de un laptop cu portabilitate extremă atunci vă recomand modelul Huawei Matebook 14s. Acesta vine ca o alternativă cu Windows la MacBook Air. De asemenea e o variantă mai accesibilă ca preț, spre deosebire de laptopurile celor de la Apple.

Acest notebook PC vine cu tehnologie Intel așa încât să fie compatibil cu sistemul de operare Windows 10 care e preinstalat.
Datorită dotărilor sale pot scrie că acest model e unul business. Printre aceste dotări aș menționat cititorul de amprente, sistem preinstalat, ecran de înaltă rezoluție și portabilitate extremă.

  • Portabilitate foarte bună
  • Procesor i5
  • Windows 10 preinstalat
  • Ecran 2,5K

În rândurile care urmează am să trec în revistă principalele aspecte pozitive. Nu înainte de a începe cu cel mai important – portabilitatea. Bateria acestui laptop ține vreo 11 ore, și greutatea modelului e una de 1,43 kilograme.
Procesorul e unul i5 11300H cu 4 nuclee, motiv pentru care scoate 10.995 puncte la cpubenchmark. E un model apărut pe piață la jumătatea anului 2021.
Ecranul e unul la superlativ din mai multe motive: are rezoluție 2520×1680 pixeli, e tactil, iar rata de refresh e 90 Hz.
Ergonomia e foarte bună întrucât are greutate redusă, tastatură iluminantă și ecran clar.

Dacă sunteți interesați de puncte minus atunci trebuie să știți că la acești bani nu are chiar niciun dezavantaj. Însă dacă vă deranjează că e cu ventilator și doriți ceva silențios atunci poate că ar trebui să mai puneți 1000 lei și să luați un Macbook Air 13. Puteți vedea aici diferența dintre 14s și Macbook Air.

Dacă vă interesează un laptop PC performant și ultraportabil pentru sarcini business atunci recomand acest model Huawei Matebook 14s. Dar, dacă vreți ceva mai bun atunci recomand un model de la Apple. Ar mai trebui să adaug faptul că doar modelele Air (de la Apple) nu au ventilator.

Te-ar mai putea interesa