Lenovo V17 G2 ITL, laptop cu Windows 10 Pro

Lenovo V17 G2 ITL este un model de tip business și față de multe altele, acesta are un display mai generos. Să nu uităm că vorbim de un producător cu experiență și mai jos de o serie nouă interesantă. Din poză se vede că este un laptop mare cu o tastatură destul de bine gândită, iar majoritatea porturilor se află în stânga unde să nu deranjeze. Evident că veți folosi un mouse pentru că touchpadul nu oferă o productivitate atât de mare, dar devine util când nu vă aflați la birou, adică călătoriți.

Costă ceva mai mult pentru că are sistemul de operare Windows 10 Pro, care oferă niște caracteristici suplimentare, dar poate că nici nu le veți folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hardware-ul este de tip office și se vede după procesor și placa video, adică nu avem acele procesoare cu specificații de top sau placă video RTX cu memorie video dedicată. Nici nu aveți nevoie pentru că acele componente au un consum mult mai mare de energie, astfel că autonomia laptopului are de suferit. Plus că pentru o configurație de gaming este necesar un sistem de răcire mai avansat, astfel că  laptop crește în greutate.

Fiecare serie este concepută pentru altceva, iar cea de sus este perfectă pentru aplicații office și multitasking. Memoria RAM are rol important în acest sens, iar memoria de 8GB este satisfăcătoare. Chiar și spațiul stocare este perfect pentru acest tip de laptop, iar mai mult nu este nevoie deoarece nu veți stoca jocuri sau fișiere media.

Conectivitatea este un punct foarte al tuturor laptopurilor, doar că unele oferă ceva mai mult, iar la acesta vedem WiFi ax 2×2, astfel că nu veți mai simți nevoia să vă mai conectați la internet prin fir.

Concluzie

Lenovo V17 G2 ITL are dotări excelente, iar voi puteți pune chiar și cea mai nouă versiunea de Windows – 11 (cum are și modelul HP 15-dw1026nq), dacă aveți nevoie de anumite caracteristici noi. Nu trebuie să stați pe gânduri dacă vă doriți și pachetul Microsoft 365 Personal, însă promoția este limitată.

Te-ar mai putea interesa