HP 15-dw1026nq, laptop cu Windows 11

Laptopurile accesibile pot fi ceva mai scumpe dacă sunt însoțite de Windows 11, care este și singurul sistem de operare care l-aș recomanda. HP 15-dw1026nq este un model ceva mai modest ca și performanțe, iar dacă aveți posibilitatea să instalați ulterior sistemul de operare, puteți alege un laptop fără OS. Dacă ar fi să vă recomand o alternativă, probabil că HP 15-dw3050nq ar fi una. Voi decideți care v-ar conveni mai mult, poate că spațiul de stocare nu este atât de important, iar laptopul de jos ar fi ideal pentru voi.

Are un aspect plăcut pe gri, însă acest producător oferă și soluții mai diversificate în cazul în care aspectul este un criteriu de alegere (poate vreți pe negru sau argintiu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe acesta este prezent un procesor destul de cunoscut fiind prezent pe piață de ceva timp – i3 10110U de 2.1 GHz. Alături de acesta este și o placă video integrată care este de ajuns pentru majoritatea programelor. Este vorba de Intel UHD Graphics care a fost prezentă pe multe generații de procesoare.

Plăcile de bază noi suportă noile tipuri de SSD-uri, acestea se instalează ușor și ocupă foarte puțin spațiu. Construcția anumitor laptopuri permit și montarea unui SSD SATA, astfel că un viitor upgrade ar fi posibil. Sunt medii de stocare externe în caz că vreți să le conectați la alte dispozitive compatibile (PC, televizoare).

Concluzie

Vedem porturi destul de noi și care vă vor fi de folos atunci când vreți să transferați diverse date prin intermediul mediilor de stocare externe sau pentru a conecta periferice. Prea multe periferice nu veți avea nevoie deoarece dotările sunt ok, eventual un mouse deoarece touchpadul nu oferă multă productivitate. Cu alte cuvinte, veți lucra mai ușor cu un mouse și dacă nu ați folosit până acum un router, merită să-l puneți pe lista de cumpărături (ș opta pentru unul cu WiFi ac/ax Dual Band). HP 15-dw1026nq oferă și o autonomie de lucru destul de mare, însă aceasta depinde de cum îl veți folosi.

Te-ar mai putea interesa