Lenovo V15 IML, laptop disponibil la super preț

Lenovo V15 IML arată destul de bine iar combinația de culori e bine aleasă, astfel că tastatura și ecranul iasă bine în evidență. Un laptop doar pe negru parcă nu mai e atât de atractiv dacă aveți sau ați avut unul deja. Cu siguranță vă doriți ceva diferit și să fie performant, iar acesta poate fi o recomandare foarte bună în acest preț. Poate că nu e vorba de seria Yoga (ultraportabilă), dar arată cam la fel și componentele sunt relativ aceleași. Bineînțeles, când vorbim de serii diferite, prețurile pot să difere destul de mult datorită hardware-ului și materialelor folosite.

Oricum, această serie a fost prezentată de ceva timp și a avut un succes destul de mare datorită prețului. Dacă nu vă interesează hardware, ci numai mărimea ecranului, atunci aruncați o privire pe HP 17-cn0042nq. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt disponibile destul de multe componente noi pe acesta, iar procesorul e cea mai importantă componentă. E vorba de Core i5 10210U care are o placă video UHD Graphics, dar există și o configurație cu Core i3 (ceva mia accesibilă datorită scorului de performanță). Totuși, pentru jocuri 3D e nevoie de o placă video mult mai bună (nVIDIA GTX sau RTX).

Chiar dacă pare a fi un laptop banal, trebuie să știți că are un ecran Full HD care oferă multe detalii iar protecția e una de tip anti-glare. Cu alte cuvinte, puteți folosi laptopul chiar dacă lumina din jur e puternică. Bineînțeles, are o greutate ceva mai mică deoarece s-a renunțat la acea unitate optică. Prețul e destul de atractiv pentru că nu are Windows 10 preinstalat și acesta trebuie pus ulterior, instalarea se poate efectua în două modalități, fie cu un stick USB fie cu un SDD extern.

Concluzie

Îl recomand în special datorită configurației foarte avansate și chiar nu este nevoie de un Core i7. Imaginea oferită de ecran este excelentă, autonomia este bună, laptopul se simte solid și mai sunt și altele. Lenovo V15 IML este ceva mai scump decât alte modele deoarece datorită generației noi de procesoare – Comet Lake, dar și mărimea SSD și memoriei RAM influențează mult prețul.

Te-ar mai putea interesa