Lenovo V15 G2 ITL, laptop business la super preț

Lenovo V15 G2 ITL este un laptop ceva mai scump decât restul, dar depinde și la care configurație vă uitați. Un laptop de tip business are dotări conforme (Kensington Lock, TPM 2.0, Camera privacy shutter), hardware avansat și o construcție solidă. E evident că acesta dorește să ofere un plus de securitate utilizatorului, însă din câte văd nu este însoțit de Windows 11. Astfel, este mai accesibil și rămâne la alegerea voastră care versiune vi s-ar potrivi – Home sau Pro. E bine să vă securizați informațiile și piteți opa chiar și pentru soluții externe. Mai există și varianta cu SSD extern dar depinde și de cât sunteți dispuși să cheltuiți.

Dacă nu vă place să aveți prea multe în jurul laptopului, de aceea se poate alege un router cu intrare USB pentru periferice (multifuncțională și altele). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Componentele hardware ale acestui laptop sunt diferite, adică aveți de ales între un Core i3, i5 și un i7. Dacă ar fi să vă recomand unul, eu aș opta pentru varianta de mijloc, adică un Core i5, alături de un SSD suficient de mare, cum este cel de 512GB. Nu exclud nici cele cu SSD mai mic, însă depinde de fiecare. Iar în rest… poate că v-ar fi de folos și o placă video cu memorie dedicată cum este cea GeForce MX350, însă nu este cu mult mai performantă decât cea integrată, dar depinde pentru ce vreți să o folosiți.

Evident că nu va fi o soluție pentru cei pasionați de jocuri, însă sunt aplicații care ar funcționa mai bine alături de o placă video NVIDIA. Spre deosebire de cele GTX sau RTX, cea anterior menționată, are un consum mic de energie, adică veți obține o autonomie decentă.

Concluzie

Acest brand este cunoscut pentru laptopurile foarte bune care le oferă, fiabilitatea și performanțele lor. Lenovo V15 G2 ITL arată bine chiar și pe acel negru clasic, poate că nici nu vă interesează partea de design, ci mai degrabă ce oferă la interior. Acel Lenovo V15 G2 ALC oferă hardware AMD, în că nu țineți să aveți un laptop cu Intel.

Te-ar mai putea interesa