Lenovo V14-IIL, laptop pentru diverse aplicații

Laptopul din imagine este un model de 14 inci, adică este ceva mai portabil decât restul, însă și performanțele sunt destul de generoase. Lenovo V14-IIL este modelul prezentat și este un laptop destul de reușit. Bineînțeles, nu se adresează tuturor utilizatorilor, ci mai degrabă celor care au nevoie de un procesor puternic, multă memorie RAM, un SSD și o placă video dedicată. Chiar dacă un laptop este mic și subțire, pot fi incluse o mulțime de componente și dotări. Laptopul va impresiona la multe capitole și este loc de mai bine, dar nu putem avea pretenții că doar nu este foarte scump.

Sunt serii mult mai avansate care oferă dotări mai numeroase, însă poate că laptopul de jos oferă exact ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un hardware de tip office care este suficient de avansat, adică are cel mai nou Core i7 – Ice Lake pe 10 nm. Acesta este însoțit de o placă video integrată de la Intel, care oferă și o autonomie mai mare. Placa video dedicată este necesară pentru aplicații și poate că nu este cea mai bună alegere pentru a juca jocuri 3D. Nu aveți nevoie de mai multă memorie RAM, chiar dacă suportă până la 20GB. Prețul atractiv se datorează lipsei sistemului de operare Windows 10, dar poate că doriți să-l instalați voi și nu durează mult pentru că are porturi rapide și SSD.

Păreri pro și contra

Este foarte ușor comparativ cu laptopurile din serii clasice (1.6 kg), are un design simplu și plăcut, securitate TPM 2.0, autonomie decentă, hardware avansat, conectivitate satisfăcătoare. Poate că unii dintre voi ați fost obișnuiți cu multe porturi, de aceea puteți alege un hub USB, astfel că nu vor fi multe cabluri în jurul laptopului. Se mișcă foarte bine cu un SSD, dar poate că nu sunteți mulțumiți de stocare, de aceea puteți alege un SSD SATA sau extern.

Lenovo V14-IIL este un laptop destul de bun care merită încercat în special dacă nu aveți nevoie neapărat de un ecran mare. Bineînțeles, se poate conecta un monitor la acesta dacă vreți un spațiu de lucru mai mare.

Te-ar mai putea interesa