Acer Swift SF314-42, laptop office rapid

Laptopurile cu procesoare AMD sunt tot mai numeroase deoarece reprezintă o alegere foarte bună chiar și pentru utilizatorii office. Acer Swift SF314-42 este unul dintre acestea și are un hardware satisfăcător. Puteți alege care configurație vă convine mai mult, însă eu aș alege pe cel cu Ryzen datorită SSD-ului mai mare, iar dacă nu vă interesează spațiul de stocare, optați pentru cel cu Ryzen 7. Poate că SSD-ul de 256GB nu este foarte încăpător, în special după ce instalați sistemul de operare și aplicațiile.

Arată la fel indiferent de opțiune, iar finisajul argintiu este destul de elegant, însă rama este una neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Swift SF314 42

Cele mai multe procesoare noi au cel puțin 4 nuclee, însă voi poate aveți nevoie de 8 nuclee pentru anumite aplicații. De aceea, acest brand oferă laptopuri cu procesor AMD Ryzen 7 la prețuri foarte bune. Dacă considerați că veți cheltui prea mult pe un laptop, atunci îndreptați-vă atenția spre un model cu ecran de 15 inci și procesor Ryzen 3. Autonomia este mai generoasă la acesta pentru că are componente cu consum redus (memorie LPDDR4, procesor 7 nm), dar are mare importanță și cum îl veți folosi.

Păreri pro și contra

Performanțele oferite de procesoarele AMD sunt satisfăcătoare și vorbim de o generație pe 7 nm. Reprezintă o soluție destul de portabilă și nu aveți nevoie de un model cu ecran de 15 inci, cei 14 inci de pe laptopul de sus pot fi de ajuns pentru că nu stați foarte departe de el. Calitatea imaginii este decentă pentru că vorbim de un ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar finisajul este anti-glare (nu glossy). Se poate lăuda cu o autonomie destul de mare, are cititor de amprentă (autentificare sigură și rapidă), porturile excelente și restul dotărilor sunt satisfăcătoare.

Acer Swift SF314-42 are o configurație modernă și totul se mișcă rapid, iar instalarea sistemului de operare poate dura foarte puțin. Porturile USB 3.2 devin foarte utile când vine vorba de a transfera date. Din păcate, laptopul nu are tastatură iluminată în acest preț și poate că unii dintre voi aveați nevoie de aceasta.

Te-ar mai putea interesa