Lenovo V14 G2 ALC, laptop FullHD cu 8GB RAM

Laptopurile cu procesoare AMD sunt tot mai numeroase și reprezintă o alegere foarte bună ținând cont de performanțe. Lenovo V14 G2 ALC este un laptop nou oferit la un preț foarte bun, dar depinde și de configurația aleasă. Poate că cel cu Ryzen 5 este de ajuns deoarece este echivalentul unui Core i5 (are tot 4 nuclee). Aș alege pe acela și pentru că are un SSD mult mia mare, iar voi puteți stoca mai multe fișiere pe el. Evident că vorbim de un laptop ultraportabil, care poate fi luat oriunde și oferă o autonomie decentă (depinde cum îl folosiți).

Designul este similar cu cel al altor serii doar că acesta este complet negru, iar greutatea sa este de 1.6 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului este una de tip office și nici nu putea fi pentru altceva deoarece necesită o construcție diferită dacă vreți să încercați jocuri, adică are nevoie de un sistem de răcire mult mai bun. Noua generație de laptopuri oferă numeroase dotări interesante care nu le vedem pe seriile anterioare, dar și componentele sunt diferite. Acum nu mai vedem HDD-uri și nici SSD-uri de tip SATA. ci numai SSD-uri M.2 care se montează pe palca de bază. Acestea sunt compacte, ușor de montat și rapide.

Vedem WiFi ac Dual band pentru a vă bucura de o viteză mai mare la internet când nu sunteți conectați prin cablu de rețea (wireless). Depinde și ce fel de router wireless folosiți, însă eu vă recomand unul mai performant dacă vreți să conectați mai multe dispozitive la el.

Păreri pro și contra

Voi decideți care dintre configurații vă convine mai mult, iar dacă bugetul nu reprezintă un obstacol, atunci optați pentru cel cu Ryzen 7 și Windows 10 Pro. Spațiul de stocare poate fi îmbunătățit oricând, în funcție de preferințe și buget. Dotările sunt aceleași indiferent de opțiune și sunt chiar bune, adică mai că nici nu sunt necesare alte periferice.

Lenovo V14 G2 ALC este o variantă cu ecran de 14 inci, adică este mai compact decât altele. Se poate conecta oricând un ecran mai mare cu ajutorul unui HDMI, adică poate aveți un monitor sau un TV în apropiere. Cu alte cuvinte, laptopul poate fi transformat ușor într-un media player portabil și nici nu ocupă mult spațiu.
Dacă vreți ceva cu ecran de 15 inci atunci vă recomand varianta Lenovo V15.

Te-ar mai putea interesa