Lenovo V14-ADA, laptop cu ecran de 14 inci

Lenovo V14-ADA este un model care l-aș recomanda datorită fiabilității și portabilității. Are un hardware office puțin diferit, deoarece vedem un procesor AMD cu o placă video suficient de bună pentru ce veți rula pe el. Acesta oferă cam aceleași dotări ca și seria cu ecran de 15 inci, una dintre acestea care trebuie menționată este tastatura antistropi. Bineînțeles, mai sunt și alte caracteristici speciale care vă vor fi de folos în diverse situații.

Configurațiile diferă puțin, iar pe un model este prezent Windows 10 cu licență. Acela îl recomand pentru că are un hardware ceva mia performant și un HDD este cam lent în comparație cu un SSD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile disponibile au procesoare AMD care sunt destul de apreciate, iar acestea nu mai sunt alternative la procesoarele Intel, ci sunt opțiuni foarte bune. Acestea au plăci video integrate performante, însă nu și pentru gaming. Chiar dacă cel cu SSD nu oferă mult spațiu de stocare, poate că nici nu obișnuiți să țineți multe pe laptop, iar anumite fișiere le salvați în cloud. laptopul pornește rapid, dar și transferul datelor este foarte rapid.

Păreri pro și contra

Poate că nu oferă cel mai mare ecran, dar nici nu este nevoie de unul mult mia mare pentru că veți sta destul de aproape de el. Se poate conecta oricând un monitor sau televizor la portul HDMI, astfel puteți viziona mai bine un conținut video sau aveți mai mult spațiu de lucru. Sunt numeroase motive pentru care merită să alegeți acest laptop: baterie cu autonomie satisfăcătoare, tastatură specială (antistropi), greutate redusă, TPM 2.0, porturi excelente (USB 3.1, HDMI, USB 2.0), performanțe foarte bune pentru cât costă, tehnologie WiFi ac 2×2 și altele.

Laptopurile acestui brand sunt concepute pentru anumiți utilizatori și se pune punct pe calitate. Totuși, un model mai scump oferă ceva mai multă performanță, dar depinde și ce vă doriți și cât sunteți dispuși să cheltuiți. Lenovo V14-ADA poate înlocui un desktop deoarece oferă exact ce aveți nevoie, eventual puteți opta pentru un mouse ca să măriți productivitatea la birou.

Te-ar mai putea interesa