Lenovo V15 ADA, laptop cu procesor AMD

Laptopurile cu procesoare AMD sunt o alegere inspirată pentru oferă un scor de performanță decent pentru acel preț, iar dotările sunt aceleași ca și în cazul laptopurilor cu Intel. Modelul din imagine este Lenovo V15 ADA și nu este foarte popular fiind prezente în doar câteva configurații, însă oferă noul AMD Ryzen 5 3500U. Procesoarele pentru laptopuri oferă plăci video integrate interesante, adică au performanțe office/multimedia satisfăcătoare.

Designul este unul interesant și pe placul multor utilizatori, dar voi îl vreți pentru că oferă un hardware competitiv și dotări utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul AMD de pe acesta îl vedem pe multe laptopuri în acest buget, însă nu sunt suficient de multe pentru că mulți utilizatori preferă tot pe cele cu procesoare Intel (din obișnuință). Nu este necesar un hardware mai scump pentru ce veți face pe el, adică 8GB memorie este de ajuns și spațiul se poate extinde chiar și cu un SSD extern.  Ecranul laptopului este unul modest, adică nu este vorba de un ISP sau un SVA, ci este unul panel TN. Trebuie instalat Windows 10 pe acesta și ulterior toate driverele și programele necesare. În acest buget, putea să aibă preinstalat sistem de operare cu licență. Construcția diferă de la o serie la alta dar și finisajele sunt diferite, iar la acesta nu e cea mai ușoară construcție (2.1 kg). Reprezintă o soluție fiabilă care trebuie luată în calcul, în special că e vorba de un brand de top.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase motive pentru a-l alege și nu se compară cu un laptop de la alte branduri. Lenovo V15 ADA oferă o tastatură antistropi care este ideală pentru cei care muncesc mult la birou, astfel laptopul este protejat și îl puteți folosi mulți ani. Sunt posibilități de upgrade, adică se poate mări memorie RAM dar și spațiul de stocare. Dacă porturile actuale nu vă sunt ajuns sau îi lipsesc anumite porturi, alegeți un Hub cu interfață USB 3.1. Cu acel accesoriu puteți avea cele mai utile porturi într-un singur loc și nu vă vor deranja cablurile diverselor periferice mai mari.

Te-ar mai putea interesa