Laptopul Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL este prezent pe piață în diverse configurații, iar cea care o recomand are Acel Core i5, 8GB RAM și SSD de 512GB. Sunt diferențe semnificative între ele, adică vedem componente diferite dar toate fac parte din cea mai recentă generație. Designul este unul modern și mai sunt serii similare de la acest brand, dar la interior vorbim de un hardware diferit (procesor și placă video AMD).
Prețurile sunt destul de corecte pentru că această serie nouă oferă și dotări excelente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Poate că nu vă interesează foarte mult procesorul și veți alege pe cel cu Core i3. Bineînțeles, acest producător oferă numeroase variante cu performanțe diferite și pentru gusturile fiecăruia. Placa video este aceeași de la Intel (Iris Xe) și este de ajuns pentru aplicații office.
Laptopul suportă multă memorie RAM dar eu consider 8GB este de ajuns pentru ce veți face pe el, chiar și pentru multitasking. Se poate conecta un monitor suplimentar fără nici o problemă deoarece oferă conectivitate superioară (HDMI și Thunderbolt).
Păreri pro și contra
Pe acest laptop sunt dotări excelente și nu mai este necesar un desktop pe lângă acesta dacă optați pentru configurați recomandată sus. Camera web vine cu ThinkShutter pentru a nu permite cuiva să o acceseze. Cititorul de amprentă nu este așezat în touchpad sau pe lateral, ci este amplasat la butonul de pornire. Porturile laptopului sunt amplasate bine pentru ca voi să puteți conecta periferice și să nu fie deranjante firele lor. Are tehnologii fără fir destul de bune, adică vorbim de WiFi 6 și Bluetooth 5.1.
Tehnologia Thunderbolt v4 este o noutate pentru laptopuri și unii utilizatori o vor aprecia. Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL oferă o autonomie decentă în modul office, adică când nu solicitați mult placa video și procesorul. Raportul calitate/preț este bun și clienții sunt foarte mulțumiți de această serie, motiv pentru care nu trebuie să stați mult pe gânduri. Există un laptop cu GeForce MX450 pentru cei care vor să încerce jocuri sau aplicații 3D/editare video, însă unii poate ar fi tentați să opteze direct pentru un model de gaming.