Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE, laptop cu procesor Ryzen 3 4300U

Laptopul din imagine are design modern pe gri și butonul de pornire este destul de vizibil. Nu aveți cum să-l apăsați accidental pentru că nu este pus aproape de tastatură care este una antistropi. Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE este modelul din imagine și față de multe alte laptopuri, acesta are cititor de amprentă la butonul de pornire. Cu alte cuvinte, vă veți autentifica mai rapid cu această dotare care sper să ajungă pe toate modelele indiferent de preț.

Are o tastatură plăcută pe negru, laptopul are un finisaj metalizat elegant și capacul are două nuanțe deschise. Eu consider că este o combinație de culori reușită și tastatura poate fi iluminată dacă vă aflați într-o cameră întunecată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă ați mai avut un laptop de la acest brand și a fost unul mai accesibil, atunci ar trebui să optați pentru ceva mai special. Raportul calitate/preț este bun la mai toate laptopurile acestui brand și veți vedea o mulțime de păreri pozitive. Bineînțeles, are un ecran cu panou IPS pentru a oferi cea mai bună calitate video posibilă. Nu l-aș recomanda pentru gaming chiar dacă procesorul se descurcă bine în unele jocuri, deoarece este necesară o memorie video dedicată și un sistem de răcire avansat cu două coolere.

Păreri pro și contra

Seriile ThinkBook sunt destul de apreciate pentru calitatea oferită, dar să nu uităm nici restul aspectelor. Un laptop bine echipat este o investiție de viitor, în special dacă vorbim de configurații cu AMD. Procesorul de pe acesta are performanțe similare cu cele ale unui Core i5 de la Intel, doar că este puțin mai eficient datorită tehnologiei pe 7 nm. Să nu uităm nici de placa video AMD Radeon care se descurcă foarte bine când rulăm conținut media.

Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE are dotări excelente și foarte utile chiar și pentru companii, dar voi îl puteți folosi chiar și acasă pentru taskuri simple. Mai că nu are nevoie de multe periferice cu dotările sale, însă un mouse ar fi necesar dacă vreți productivitate în anumite aplicații.

Te-ar mai putea interesa