HP 15s-fq1069nq, laptop cu procesor Core i5

Laptopul din imagine are un finisaj elegant ca multe alte modele de la acest brand, doar că acest HP 15s-fq1069nq are un procesor mai performant – Core i5. Sunt numeroase laptopuri care au 8GB RAM și un SSD de 256GB, doar că diferența o face procesorul. Sunt aplicații care cer mai multe resurse hardware și sistemul de operare rulează mai bine cu componente de ultimă generație. Bineînțeles, nu este un laptop de gaming și poate că unii dintre voi ați fi mulțumiți și de un Intel Core i3.

Această serie este una compactă și ușoară, astfel că greutatea sa este de numai 1.69 kilograme. Laptopul poate fi transportat precum o mapă și nu este nevoie de o geantă, poate mai degrabă de o husă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt ceva mai bune decât la laptopurile din generațiile precedente și sunt următoarele: procesor Intel i5 1035G1, memorie 8GB la 2666 MHz, SSD M.2 cu capacitate de 256GB și placa video UHD Graphics. Puteți viziona filme pe el deoarece are un ecran Full HD suficient de mare, dacă nu stați la o distanță mare de el. Există posibilitatea să conectați un televizor la el deoarece are ieșire HDMI, adică este necesar doar un cablu.

Păreri pro și contra

Arată bine, se comportă foarte bine în multe aplicații, are o greutate scăzută, oferă numeroase porturi, dotări foarte utile, fiabilitate ridicată și autonomia bateriei este satisfăcătoare. Sunt multe motive pentru a-l alege și vorbim de un brand experimentat în acest domeniu. Este perfect pentru studenți și elevi deoarece poate fi folosit mulți ani fără a simți nevoia să-l înlocuiască. Un SSD extern ar fi opțiunea perfectă dacă există nevoia să măriți spațiul de stocare și vreți ca transferul datelor să dureze puțin.

HP 15s-fq1069nq are un preț foarte bun pentru ce oferă, însă necesită instalarea ulterioară a unui sistem de operare (Windows 10). Poate că ați fost obișnuit să folosiți unitatea optică pentru instalare. Ei bine, puteți folosi și un stick USB iar instalarea durează câteva minute că doar are porturi rapide și un SSD modern.

Te-ar mai putea interesa