Lenovo Legion S7 15ACH6, laptop pentru gaming cu RTX 3050 Ti

Lenovo Legion S7 15ACH6 este un laptop ceva mai bun decât restul deoarece are cipul grafic RTX 3050 Ti și procesor Ryzen 5 de tip H. Cam fiecare brand oferă astfel de soluții, însă se poate observa foarte ușor care e mai experimentat, se poate vedea la finisaje și construcție. Bineînțeles, nu este cel mai performant laptop de pe piață, însă mulți gameri se pot mulțumi doar cu acesta. Există variante Ryzen 7 și aici mă refer la alte serii similare, dar și așa aveți un procesor cu 6 nuclee.

Dacă nu vi se pare prea performant, optați pentru unul cu SSDuri mai mari și placă video superioară (RTX 3060). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele hardware sunt impresionante pentru un laptop dar sunt clasice pentru unul de gaming. Ceva mai ieftin e un laptop multimedia deoarece nu are toate acele dotări și componente avansate. Rezoluția trebuie să fie cel puțin 1080p pentru ca detaliile să fie mai vizibile, însă pe viitor vor fi și cu imagine 4K dar nu prea le văd rostul deoarece e vorba de un ecran de 15 inci. Mai bine, optați să conectați laptopul la un televizor 4K, că și așa vin cu ieșire video foarte bună. Dacă laptopul are doar USB tip C, atunci optați pentru un adaptor (la fel și pentru a avea portul LAN).

Dotările sale sunt destul de apropiate de cei mai mulți utilizatori: baterie mare, ecran 100% sRGB, tastatură cu iluminare RGB, cititor de amprente, ecran cu rată de refresh de 165 Hz și multe altele. Spre deosebire de seriile anterioare, aceasta e mult mai portabilă, adică vorbim de o greutate de numai 1.9 kg fără a afecta sistemul de răcire. Cu alte cuvinte, nu mai sunt laptopuri de aproape 3 sau 4 kg care mai că nu pot fi transportate.

Plusuri: toate cele anterior menționate, performanțele decente din jocuri, calitatea materialelor folosite și prețul.
Minusuri: pentru un gamer, aveți nevoie de un upgrade la spațiul de stocare (un SSD mare).

Lenovo Legion S7 15ACH6 e doar o soluție pentru gameri, dar voi îl puteți lua chiar și dacă nu aveți de gând să vă jucați jocuri. Poate că vă place doar cu arată și aveți nevoie de palca video pentru aplicațiile de editare.

Te-ar mai putea interesa