Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6, laptop cu RTX 3050 Ti

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6 este un model nou cu un design interesant, iar dacă nu vă place pe negru, există și alternative pe alb. Această serie de laptopuri e una destul de avansată și se poate observa doar după cum arată. E destul de ușor să deosebiți un model simplu de unul pentru jocuri (are o construcție mai robustă, are un finisaj mai modern, tastatură specială). Un laptop pentru jocuri nu poate fi la fel de portabil ca unul de tip office deoarece componentele au un consum mai mare și un sistem de răcire mai complex.

Dacă vreți un model mai mare pentru a nu mai conecta un televizor sau monitor la el, optație pentru unul cu ecran de 17 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul său e unul de tip Ryzen, adică este oferit de AMD și nu de Intel. Sunt configurații numeroase cu Ryzen 5 și 7, dar și memoria RAM poate fi diferită (suportă doar 16GB datorită designului compact). Consider că un SSD de 512GB este de ajuns pentru jocuri și aplicații, iar filmele și alte fișiere media le puteți stoca pe altceva.

Placa video a acestui laptop e una RTX 3050 Ti iar aceasta e destul de cunoscută pentru că e prezentă și pe alte laptopuri de gaming. Se poate vedea că este un model Ti, deci va oferi un plus de performanță în jocurile cu cerințe mai mari. E dotat cu tastatură iluminată pentru a vă putea juca și în condiții de luminozitate scăzută. Orice laptop premium ar trebui să o aibă, dar și un ecran cu rată de refresh mare.

Plusuri: ecran cu refresh de 165 Hz și alte dotări speciale, baterie mare, multe porturi, WiFi ax, procesor AMD modern, design plăcut pe alb/negru.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6 poate fi o opțiune dar mai sunt și cele de 17 inci care au aceleași componente. Un ecran mai mare poate fi mai plăcut și se pot viziona filme de la o distanță mai mare, doar că diferențele sunt mici între un ecran de 16 inci și unul de 17.3 inci, plus că aivi vorbim și de o rezoluție 1600p.