Lenovo Legion C7 15IMH05, laptop cu ecran excelent – 500 niți și 100% Adobe RGB Gamut

Laptopul Lenovo Legion C7 15IMH05 se adresează utilizatorilor ceva mai speciali – creatori, deoarece are un hardware pentru gaming și un display perfect pentru editare foto/video. Acel display reproduce perfect culorile și luminozitatea este mare, nu veți simți nevoia unui monitor sau unui PC. Laptopurile au avansat mult la toate capitolele și modelele de top chiar impresionează. Pentru gaming puteți alege o serie Legion mai simplă nu e nevoie să aibă un ecran atât de special.

Construcția este aceeași ca la multe alte laptopuri Legion și vă puteți bucura e un sistem de răcire avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele de pe acest laptop le vedem foarte des deoarece sunt apreciate de gameri și nu numai. Noul Core i7 10750H nu are concurență, însă există și modelul Core i9 care nu prea sens cât timp nu veți juca jocuri la rezoluție 4K. placa video integrată nu este de ajuns pentru anumite taskuri, de aceea producători introduc și o placă video dedicată. În acest caz vorbim de RTX 2070 care este o variantă denumită Max-Q, adică este diferită de cea de pe platformele desktop (consum mai mic și performanțe inferioare).

Păreri pro și contra

Este echipat cu o tastatură RGB, un ecran special, cameră web cu shutter, tehnologie Thunderbolt v3, WiFi ax, placă video RTX, procesor cu 6 nuclee și multe altele. Nu ai ce să-i reproșezi în special că nu prea are concurență, dar și prețul este unul pe măsură. Un laptop de top oferă cele mai recente tehnologii și poate fi folosit de oricine, poate că vi-l doriți doar pentru anumite aplicații și nu sunteți pasionați de jocuri.

Cu un monitor suplimentar puteți face multitasking și porturile ajută mult în acest sens. Sunt adaptoare care pot fi folosite dacă lipsește vreun port de care aveți nevoie. Lenovo Legion C7 15IMH05 oferă un sunet clar și poate fi conectat orice sistem audio wireless la acesta pentru că are tehnologie bluetooth. Sunt numeroase motive pentru care ar trebui ales și eu îl recomand oricui, doar că nu oricine și-l permite, însă sunt laptopurile de la HP mult mai accesibile.