HP 15s-fq2005nq, laptop cu i7-1165G7 şi Iris Xe

Laptopul HP 15s-fq2005nq e unul de culoare argintie care vine ca o alternativă la acest Pavilion oferind performanţe mai bune prin faptul că are un procesor mai puternic. E vorba despre i7-1165G7 cu 4 nuclee şi care scoate 10379 puncte la benchmark.
E un laptop office cu portabilitate bună întrucât are o greutate de 1,7kg şi baterie care poate să ţină până în 7 ore.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop bune pentru acasă, dar şi la lucru deoarece are un aspect sobru şi performanţe peste medie.


Păreri pro şi contra

HP 15s-fq2005nq este un laptop cu ecran de 15,6 inci, rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare.
Memoria sistemului e de 8GB RAM, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512GB.
Procesorul i7 e unul cu cip grafic integrat, fiind vorba despre Iris Xe. Acesta foloseşte memorie din memoria sistemului.
Cum e în cazul altor modele de laptopuri nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb are multe porturi utile. Aş aminti cele 3 porturi USB, HDMI şi conectivitatea wireless ac. Nu are LAN, dar acest lucru nu e un neajuns întrucât are wireless… cupă cum am scris mai sus.
Deoarece nu vine cu sistem de operare preinstalat vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB. Nu ar trebui să încercaţi să instalaţi variante mai vechi (7, de exemplu) deoarece nu vor funcţiona.

Laptopul de faţă e un model pentru cei sătui de laptopuri negre şi care vor un model în care să se poată baza. Puterea de calcul oferită de procesor e una superioară şi în felul acesta laptopul o să fie actual şi peste 4-5 ani.
Fiabilitatea e una caracteristică HP, adică foarte bună. Modelul de faţă având o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa