Lenovo Legion 7 16IYHg6, laptop de ultimă generație cu procesor Core i9

Laptopul prezentat în partea de jos, Lenovo Legion 7 16IYHg6, are unul dintre cele mai avansate procesoare de pe piață pentru ca voi să puteți juca cam orice pe el, însă trebuie și o placă video corespunzătoare. Ei bine, are o astfel de placă și vorbim de RTX 3080. Nu veți găsi un laptop mai performant decât acesta plus că nu mai sunt necesare investiții viitoare, adică nu trebuie să montați o memorie RAM mai mare sau un SSD ceva mai spațios. Consider că oferă suficient spațiu pentru sistem, programe și jocuri, iar pentru alte tipuri de fișiere se poate folosi un SSD extern care se poate conecta chiar și la alte gadgeturi din locuință datorită interfeței USB.

Poate că este cam scump pentru mulți dintre voi, însă acesta este un laptop din segmentul de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele laptopului prezentat sunt ceva mai speciale: procesor Core i9 11980HK, memorie RAM cu capacitate de 32GB, 1TB stocare asigurat de un SSD M.2, o placă video dedicată RTX 3080 pe lângă cea integrată Intel. Unii poate că preferă să facă un upgrade la memoria RAM, poate că anumite aplicații sau jocuri necesită mai mult. Poate că vreți să-l folosiți pentru vlogging și multitaskingul este foarte important.

Păreri pro și contra

Laptopul are o carcasă destul de compactă pentru ce are la interior și este destul de ușor pentru un laptop de 16 inci. Se poate vedea că a fost acordată o atenție sporită la detalii și luminile RGB chiar și plăcute. Poate că unii dintre voi nu prea vă interesează designul, ci mai degrabă ce poate. Jocurile rulează în mare parte la maxim că doar ecranul este 1600p. Veți vedea toate detaliile, iar rata de refresh mare face ca imaginea să fie clară în orice situație.

Lenovo Legion 7 16IYHg6 nu este singurul model, poate că aveți un buget ceva mai mic, atunci vă puteți îndrepta atenția spre un laptop cu Core i7. Se poate renunța la cablul de rețea și să vă conectați wireless la internet pentru că are WiFi 6.

Te-ar mai putea interesa