ASUS TUF F15 FX506HEB, laptop cu RTX 3050 Ti

Laptopul prezentat mai jos se numește ASUS TUF F15 FX506HEB, adică are un nume ceva mai lung și mai greu de reținut. Oricum, acest laptop este disponibil pe piață pentru o perioadă scurtă, deci trebuie să profitați de această ocazie. Nu este precum alte laptopuri și se poate vedea după design, dar și după hardware. Când vorbim despre un laptop de gaming, ne gândim prima dată la placa video, iar în acest caz vorbim de cea dedicată de la NVIDIA – RTX 3050 Ti, după cum am menționat mai sus. Totuși, nu trebuie neglijat nici procesorul care este un Core i5 de ultimă generație care poate fi comparat cu un Core i7 din generația precedentă.

Din poza de jos se poate observa acest laptop dar mai sunt și alte serii similare, doar că hardware-ul diferă. Unele pot să vină cu plăci video ceva mai bune cum este RTX 2060 sau poate cu un procesor Core i7, însă prețul nu poate fi același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

ASUS TUF F15 FX506HM

Laptopul arată foarte bine și oricum nu vă interesează acest aspect, ci mai degrabă cum se descurcă în jocuri. Păi, sunt multe demonstrații cu noua placă video pe Youtube și nu mă refer la versiune desktop care ste mult diferită de cea de pe laptopuri. Jocurile rulează bine la detalii medii, iar unele mai vechi poate chiar la detalii maxime.

Păreri pro și contra

Displayul laptopului este suficient de mare pentru că nu veți sta foarte departe de el și rata de refresh elimină blurul care putea să apară la jocurile de acțiune (shootere), dar depinde și de numărul de fps-uri. Oricum, cu o așa configurație veți putea rula orice joc . Tastatură iluminată este una de tip RGB, adică poate fi aleasă o anumită culoare dintre cele disponibile. Sistemul de răcire este foarte bun și se vede la temperaturile sale din timpul jocurilor.

ASUS FX506HEB este un model care costă ceva mai mult dar consider că are un preț justificat. Portul HDMI 2.0 permite conectarea unui televizor 4K, iar voi puteți rula conținut cu mai multe frame-uri.

Te-ar mai putea interesa